Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Rehabilitering – Sysselsättning – Arbete (RESA)

Rehabilitering – Sysselsättning – Arbete (RESA)

Folkuniversitetet erbjuder dig som har behov av en sysselsättningsplats hjälp för att komma ut på arbetsmarknaden. Verksamhetens namn är Sysselsättningsplatser med rehabiliterande inslag, Rehabilitering – Sysselsättning – Arbete (RESA). Uppdragsgivare är Arbetsförmedlingen.

Mer information

Vi utgår från dina unika behov, förutsättningar och önskemål. Målet är att du efter denna tid på max 12 månader, ska kunna gå ut i arbete, antingen på det företag du har en sysselsättningsplats, bli kooperatör eller söka arbete på annat håll.

Ledord i verksamheten är regelbundenhet: veckosamtal med din handledare, erbjudande om veckovisa friskvårdsaktivteter och matchning mot en realistisk sysselsättningsplats.

Våra handledare har samtliga långvarig erfarenhet av att coacha människor ut på arbetsmarknaden samt matcha mot en relevant och realistisk sysselsättningsplats.

När du bestämt dig för att börja hos oss kontaktar du din handläggare vid Arbetsförmedlingen och ange att du vill välja anordnare Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet, Folkuniversitetet.

Välkommen till oss!

Kontaktinformation:

Telefon: 0520 - 52 50 87

bjorn.tjallgren@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer