Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Rehabilitering – Sysselsättning – Arbete (RESA)

Rehabilitering – Sysselsättning – Arbete (RESA)

Folkuniversitetet erbjuder dig som har behov av en sysselsättningsplats hjälp för att komma ut på arbetsmarknaden. Verksamhetens namn är Sysselsättningsplatser med rehabiliterande inslag, Rehabilitering – Sysselsättning – Arbete (RESA). Uppdragsgivare är Arbetsförmedlingen.

Mer information

Vi utgår från dina unika behov, förutsättningar och önskemål. Målet är att du efter denna tid på max 12 månader, ska kunna gå ut i arbete, antingen på det företag du har en sysselsättningsplats, bli kooperatör eller söka arbete på annat håll.

Ledord i verksamheten är regelbundenhet: veckosamtal med din handledare, erbjudande om veckovisa friskvårdsaktivteter och matchning mot en realistisk sysselsättningsplats.

Våra handledare har samtliga långvarig erfarenhet av att coacha människor ut på arbetsmarknaden samt matcha mot en relevant och realistisk sysselsättningsplats.

När du bestämt dig för att börja hos oss kontaktar du din handläggare vid Arbetsförmedlingen och ange att du vill välja anordnare Stiftelsen Kursverksamheten vid Göteborgs universitet, Folkuniversitetet.

Välkommen till oss!

Kontaktinformation:

Telefon: 0520 - 52 50 87

bjorn.tjallgren@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

© 2015 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer