Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Arvika

Serviceutbildning med fördjupning, Arvika

Folkuniversitetet anordnar på uppdrag av Arbetsförmedlingen arbetsmarknadsutbildningen Serviceutbildning med fördjupning, inriktning Tjänster inom handel och butik.

Mål

Utbildningen ska leda till att man är förberedd att arbeta inom servicebranschen med inriktning handel och butik.

Innehåll och upplägg

Utbildningen är uppdelad i följande tre delar.

  1. Grundutbildning med inriktning på service och värdskap. Service och värdskap, service ur ett lönsamhetsperspektiv, kundbemötande och kundrelationer, service med kvalitet, att representera ett serviceföretag/en serviceorganisation, gästpsykologi, kulturaspekter på service, personlighet och service, kommunikation, konflikthantering, praktiska övningar.
  2. Fördjupningsutbildning med inriktning på handel och butik. Försäljning, varuhantering, varulager, exponering, produktkunskap,säkerhet i butik, grunder i butiksekonomi, kassaarbete, kassahantering, arbetsmiljö, ergonomi, miljö.
  3. Arbetsplatsförlagt lärande. Det arbetsplatsförlagda lärandet sker i så stor utsträckning som möjligt i samarbete med arbetsplatser, där deltagaren har möjlighet till en framtida anställning.

För vem

Utbildningen riktar sig till personer som har intresse av att jobba inom serviceyrken. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Utbildningens längd

Rikttid 17 veckor, inklusive arbetsförlagt lärande (praktik). Utbildningen bedrivs som gruppundervisning med inledande gruppintag. Teori, föreläsningar, studiebesök, arbetsplatsförlagt lärande blandas med fältstudier och gästbesök från branschen.

Samarbete med branschen

Vi kommer att bedriva utbildningens samtliga delar i nära samarbete med handelsbranschen, butiker, representanter, organisationer med flera.

Kontaktinformation:

Telefon: 054-770 58 71

hans-peter.lundbergh@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer