Sök Meny
Yrkes-Sfi

Yrkes-Sfi

Intensiva och yrkesinriktade Sfi-utbildningar för dig som har en passande utbildning.

Yrkes-Sfi bussförare, Kristianstad

Yrkes-Sfi för bussförare är en arbetsmarknadsutbildning som vi gör gemensamt med Yrkesakademin. Vi lär ut yrkesinriktad Sfi samtidigt som vi ger en bussförarutbildning. Utbildningen ger dig körkort för buss D samt ett yrkeskompetensbevis som bussförare, detta gör dig anställningsbar direkt efter utbildningen.

Yrkes-Sfi, lastbilsförare, Kristianstad

På denna arbetsmarknadsutbildning läser du yrkesinriktad Sfi och C-körkortsbehörighet samtidigt. Detta är ett samarbete där Folkuniversitetet undervisar i Sfi som är anpassad till det fackspråket som används i de praktiska delarna av utbildningen, som Kristinstads Yrkesakademi undervisar i.

Yrkes-Sfi för ingenjörer och tekniker SFIT, Lund

Sfi för ingenjörer och tekniker är en intensiv och yrkesinriktad Sfi för dig som är ingenjör eller tekniker med akademisk bakgrund (exempelvis civilingenjör, mjukvaru- och systemutvecklare, byggnadsingenjör, byggnadstekniker, VVS-ingenjör och flygtekniker).

Yrkes-Sfi för akademiker SFIA, Lund

Intensiv yrkesinriktad Sfi för studerande med påbörjad eller avslutad akademisk utbildning som behöver förbereda sig inför yrkesetablering och/eller kompletterande studier. Samt för Sfi-studerande med slutförd gymnasial utbildning som har för avsikt att studera vid högskola/universitet och behöver förbereda sig inför akademiska studier.

Yrkes-Sfi för medicinsk personal SFIMP, Lund

Utbildningen är en Intensiv yrkesinriktad Sfi för dig som studerar med slutförd medicinsk utbildning inom ett legitimationsyrke, som till exempel apotekare, arbetsterapeut, barnmorska och biomedicinsk analytiker.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila