Att motverka andnöd och hjärnkollaps

Kåserier om kunskap, kommunikation och folkbildning.

Köp boken

Hur förändrar kunskap? Varför är kommunikation så viktigt? Och hur ska vi göra för att hänga med i informationsflödet? Att motverka andnöd och hjärnkollaps tar upp de eviga frågorna om bildning och kultur och ger en lättsam inblick i svenskt folkbildningsarbete under de senaste 30 åren.

Lena Hall Nilson arbetade under drygt 35 år på Folkuniversitetet i Göteborg. År 2010 tilldelades hon Ellen Key-priset för utmärkta lokala folkbildarinsatser. Boken samlar kåserier skrivna mellan 1985 och 2011. Texterna har tidigare publicerats i Folkuniversitetets tidskrift.

Boken är utgiven med stöd av Stockholms Arbetareinstitutsförening.

• ISBN: 978-91-85359-13-4
  • Utgivningsdatum: 2017-08-15
  • Bandtyp: Häftad
  • Sidor: 101
  • Vårt pris: 99:- (inkl. frakt)

Hur beställer jag?

Privatkund/företag
Använd beställningsformuläret. Du kan även mejla din beställning. Vänligen ange namn, e-postadress och leveransadress. Du kan även köpa våra böcker hos din lokala bokhandel och Adlibris.

Bokhandel
Våra titlar är tillgängliga på Bokinfo.

HAR DU ETT MANUS?

Har du skrivit en text som du vill få publicerad? Vi arbetar med utgivning av facklitteratur inom humaniora, vetenskap, språk och samhällsfrågor. Vi läser gärna ditt manus. Kontakta oss.