Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Comunicare

Comunicare

Comunicare 1 och 2 är ett läromedel i italienska steg 1 och 2 för studerande på gymnasienivå eller motsvarande inom vuxenutbildningen. Vid avklarad kurs har den studerande nått upp till nivå A2/B1 på Europarådets nivåskala och har tillräckliga baskunskaper för samtal i vardagliga situationer. Man ska också kunna läsa enklare texter och skriva korta meddelanden.

Comunicares webbplats

Författare: Donatella Prete & Pierangelo Sassola

Comunicare består av två böcker – Comunicare 1 och Comunicare 2 – med ljudinspelningar och en fristående webbplats, www.comunicare.se. Böckerna innehåller åtta avsnitt per bok, minigrammatik och ordlistor – italiensk-svensk, svensk-italiensk och sidordlista. Grammatikdelen ger en kort översikt över italiensk grammatik. Dessutom finns övningar i uttal och betoning genomgående i hela boken. På webbplatsen finns möjlighet till ytterligare inlärning och repetition med hjälp av interaktiva övningar och ljudövningar. 

Comunicare innehåller många foton och är rikt illustrerad. Foton och illustrationer inkluderas ofta i övningar och texter, vilket bidrar till en ökad förståelse av innehållet. Cd-skiva med ljudinspelningarna ingår i böckerna.

Författarna Donatella Prete och Pierangelo Sassola har båda mångårig erfarenhet av undervisning i italienska. De har gett ut flera läromedel i italienska på Folkuniversitetets förlag. 

Titta närmare på Comunicare 1 här:
Förlagets sida på Issuu
Provläs.se

Titta närmare på Comunicare 2 här:
Förlagets sida på Issuu
Provläs.se

Pris (till skolor etc.)

Titel/F-pris (exkl. moms och frakt)

  • Comunicare 1, 275,–
  • Comunicare 2, 275,–

Läromedel

Toggle module

Priser (till skolor etc.)

Toggle module
TitelF-pris
Comunicare 1     275,–
Comunicare 2     275,–

Privatkund? Köp i bokhandeln

Toggle module

Köp Comunicare hos Adlibris
Köp Comunicare hos Bokus
Eller köp i din lokala bokhandel.

Bläddra i ett smakprov

Toggle module