Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Prosím

Prosím

Prosím – varsågod – är ett läromedel i tjeckiska språket. Det behandlar färdigheter på nivå A1 i Europarådets nivåskala. För att uppnå färdigheterna krävs cirka 30–40 timmars studier.

Prosíms hemsida

Författare: Peter Rovan & Pierangelo Sassola

Med Prosím lär man sig det tjeckiska språket på ett lustfyllt och lättfattligt sätt. Läromedlet är avsett för dig som inte tidigare studerat tjeckiska, men som vill kunna säga några ord när du besöker Tjeckien.

Med Prosím lär man sig läsa och lyssna till ord och enkla fraser som gäller en själv, familjen och den närmsta omgivningen. Man lär sig samtal på vardaglig tjeckiska, ställa och besvara frågor inom vanliga ämnesområden. Man lär sig också skriva korta texter.

Boken innehåller åtta avsnitt med enkla dialoger, en introduktion till uttalet och kommentarer till den tjeckiska grammatiken. Boken avslutas med facit till övningar och alfabetiska ordlistor.

Med boken följer en cd med de inspelade texterna.

Författare är Peter Rovan och Pierangelo Sassola, båda verksamma som lärare vid Folkuniversitetet. Peter Rovan har undervisat i slaviska språk och Pierangelo Sassola har gett ut flera läromedel i italienska och andra språk på Folkuniversitetets förlag.

Bläddra i ett utdrag ur Prosím här:
Förlagets sida på Issuu
Provläs.se

Pris (till skolor etc.)

Titel/F-pris (exkl. moms och frakt)

  • Prosím, 255,–

Läromedel

Toggle module

Pris (till skolor etc.)

Toggle module
TitelF-pris
Prosím textbok med cd  255,–

Privatkund? Köp i bokhandeln

Toggle module

Köp Prosím hos Adlibris
Köp Prosím hos Bokus
Eller köp i din lokala bokhandel.

Bläddra i ett smakprov

Toggle module