Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
På god väg

På god väg

På god väg är ett läromedel avsett för studerande som har förkunskaper motsvarande senare delen av sfi. Boken är lämplig att använda i sfi, svenska som andraspråk och liknande utbildningar. Obs! Tyvärr är textboken slutsåld.

Författare: Cecilia Fasth & Anita Kannermark

I På god väg möter läsaren ett språk som ligger nära den svenska som talas i vardagslag på arbetsplatsen, i hemmet eller vänner emellan. 

Texten har en inbyggd spänning som engagerar och stimulerar eleven till fortsatt läsning. Den skapar även ett behov av att uttrycka egna åsikter. Textboken (slutsåld 2019!) innehåller en sammanhängande, spännande berättelse i 12 kapitel. Syftet är att boken ska väcka kursdeltagarens nyfikenhet och intresse att läsa vidare, men också att vänja denne vid läsning av längre textavsnitt. Textinnehållet bidrar till att läsaren på ett naturligt sätt får en inblick i det svenska samhället, t.ex. arbete, bostad, familjeförhållanden, kultur, massmedia.

Cd-skivor med inläsning av texterna medföljer textboken.

Övningsboken innehåller många och varierade övningar. Syftet är framför allt att ge eleverna ett rikt ordförråd och att öka deras förmåga att använda de nya orden och fraserna i rätt sammanhang. I lärarhäftet hittar man bl.a. metodiska tips och praktiska förslag samt en SO-översikt.

Facit med lösningar till övningsbokens uppgifter finns som pdf här.

Läromedel

Toggle module

Priser (till skolor etc.)

Toggle module
TitelF-pris
På god väg textbok m. cd audio  SLUT
På god väg övningsbok 109,–
På god väg lärarhäfte 51,–
På god väg facit pdf

Privatkund? Köp i bokhandeln

Toggle module

Köp På god väg hos Bokus
Eller köp i din lokala bokhandel.

Gilla oss på Facebook!

Toggle module