Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Våra partners i Hälsingland

Våra partners i Hälsingland

Folkuniversitetet samarbetar med lokala föreningar i en rad olika ämnen, från mångfald och integration till kultur och eget skapande. Genom ett samarbete med oss kan även din förening få stöd och möjlighet att utvecklas.

De föreningar vi samarbetar med arrangerar i första hand workshops, kurser och föreläsningar för sina egna medlemmar. Genom att samarbeta med oss kan de få hjälp med lokaler, material, kopiering etc.

Vi hjälper också till att marknadsföra våra samarbetsföreningar bland våra deltagare på utbildningar och kurser, i våra nätverk bland företag och organisationer samt då vi är på mässor o dyl.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontaktinformation:

Telefon: 026-421 10 80

sandra.ahrman@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

  • Bollnäs senioruniversitet bildades år 2000 och är en partipolitiskt och religiöst neutral förening som är öppen för alla pensionärer. De erbjuder föreläsningar, kurser och studieresor för sina ca 200 medlemmar.

    Bollnäs Pensionärsuniversitet

    Bollnäs senioruniversitet bildades år 2000 och är en partipolitiskt och religiöst neutral förening som är öppen för alla pensionärer. De erbjuder föreläsningar, kurser och studieresor för sina ca 200 medlemmar.

  • Folkuniversitetet samarbetar rikstäckande med Husmodersförbundet. I Hälsingland har vi samarbete med Söderhamns och Segerstas lokalföreningar.

    Husmodersförbundet

    Folkuniversitetet samarbetar rikstäckande med Husmodersförbundet. I Hälsingland har vi samarbete med Söderhamns och Segerstas lokalföreningar.

© 2015 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer