Sök Meny
Vår musikverksamhet

Vår musikverksamhet i Gävleborg

Till vår musikverksamhet är alla välkomna! Vi har ett musikkoncept, Studio Monoton, där vi erbjuder en kreativ miljö för musikskapande. I vårt öppna kursutbud erbjuder vi privatlektioner i sång, gitarr och piano. Vi har också kurser för dig som vill lära dig musikproduktion, mastring och mixning.

Relaterad information

Det största ämnet hos Folkuniversitetet i Gävle är musik. All musikverksamhet bygger på studiecirklar där både gruppen och individen utvecklas genom lärande. Vi erbjuder hög kvalitet gällande kursinnehåll, lärarkompetens och undervisningsmiljö.

Kursverksamhet

Vi erbjuder kurser i musikproduktion, instrumentalmusik och sång. Kurserna är avgiftsbelagda och öppna för alla.

Som medlem i Studio Monton får du kraftig rabatt på kurser inom musikproduktion. Vi har personal på plats i studion som hjälper dig att komma igång med ditt musikskapande!

Boka kurs eller läs mer om medlemsskap och Studio Monoton i Gävle

Studiecirkelverksamhet

Många av Gästriklands musiker samarbetar med oss. Körer och band har regelbundna repetitioner och träffar som de bedriver i studiecirkelform. Genom att samarbeta så med oss kan vi hjälpa dem med material, marknadsföring etc. Ett exempel är Forsbacka kammarkör.

Sjunger du redan i kör eller bedriver annan musikverskamhet utan samarbete med något studieförbund är du välkommen att ta kontakt med oss.

Läs mer om att starta studiecirkel

Har du frågor?

Kontakta
076-1690838
emrah.celik@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Hitta hit

Utvecklas med dina vänner

Är ni ett gäng som träffas regelbundet för att diskutera, läsa böcker, dansa, handarbeta eller göra något annat roligt?

Starta en egen studiecirkel