Sök Meny

Avanmälningsvillkor

Avanmälningsvillkor utbildningslinjer och diplomutbildningar

  • Eventuell anmälningsavgift återbetalas aldrig
  • Avbokning fram till 14 dagar före kursstart – ingen avgift Från och med 14 dagar före kursstart, men efter att din lagstadgade ångerrätt förfallit, utgår en avbokningsavgift på 10% av kursavgiften.
  • Besked om kursstart ges så fort utbildningen är startklar (dvs minimiantal deltagare är uppnått) dock senast en vecka före startdatum.
  • Om kursen startat och din lagstadgade ångerrätt fortfarande gäller är det möjligt att avboka och få pengar tillbaka. Du får dock betala för de tillfällen du medverkat på.
  • Om kursen startat och din ångerrätt inte längre gäller är det ej möjligt att avboka och få pengar tillbaka. Undantag gäller vid sjukdom styrkt av läkarintyg (då får man tillbaka pengar from den dag läkarintyget gäller), flytt från orten eller förändrade arbetsförhållanden som inte kunde förutses när kursen bokades (ska också styrkas med intyg från arbetsgivaren). För att återbetalning ska kunna ske så måste du kontakta Folkuniversitetet inom två veckor från det att du avbröt kursen och intyg måste inkomma snarast.

Har du frågor?

Kontakta
031 - 10 65 99
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!