Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Föregående Nästa

Starta studiecirkel, Göteborg

Vill du lära dig något nytt eller odla dina intressen tillsammans med andra? Kanske är ni flera som spelar musik, teater, fotograferar, hamnar i diskussioner kring filosofi... eller älskar ni att prata om böcker ni läst? Då har ni kommit rätt! Vi på Studieservice hjälper er gärna att starta studiecirklar och kulturarrangemang.

 

Stöd från oss på Studieservice

Om ni vill starta en studiecirkel eller ett kulturarrangemang hos Folkuniversitetet kan vi bidra med:

 • Nätverksbyggande
 • Administrativt stöd
 • Pedagogisk rådgivning
 • Utveckling av er befintliga verksamhet eller nya verksamhetsidéer
 • Viss ekonomisk ersättning för till exempel studiematerial, lokalkostnader, gästföreläsare eller andra kostnader i samband med verksamheten
 • Annat ni behöver hjälp med

 

 

 • Studieservice på Folkuniversitetet samarbetar med ett brett spektra av grupper och föreningar inom scenkonst, konst, konsthantverk, litteratur, musik, film, museer.

  Exempel på samarbeten

  Studieservice på Folkuniversitetet samarbetar med ett brett spektra av grupper och föreningar inom scenkonst, konst, konsthantverk, litteratur, musik, film, museer.

 • Vi finns på Första Långgatan 16 B, i samma lokaler som Art College. Ni är hjärtligt välkomna hit för en träff, vi hjälper er att komma igång med er verksamhet!

  Vi som jobbar här

  Vi finns på Första Långgatan 16 B, i samma lokaler som Art College. Ni är hjärtligt välkomna hit för en träff, vi hjälper er att komma igång med er verksamhet!

 • Folkuniversitetet anordnar en mängd olika kulturarrangemang varje år, många i samarbete med föreningar och andra organisationer runtom i landet. Vi vill gärna anordna kulturarrangemang tillsammans med er och hjälpa er att nå en bredare publik.

  Anordna föreläsningar & kulturarrangemang

  Folkuniversitetet anordnar en mängd olika kulturarrangemang varje år, många i samarbete med föreningar och andra organisationer runtom i landet. Vi vill gärna anordna kulturarrangemang tillsammans med er och hjälpa er att nå en bredare publik.

 • En studiecirkel är en grupp människor som söker kunskap och skapar något nytt tillsammans. Syftet är att varje individ ska utvecklas. Nedan hittar ni reglerna för studiecirklar.

  Vad är en studiecirkel?

  En studiecirkel är en grupp människor som söker kunskap och skapar något nytt tillsammans. Syftet är att varje individ ska utvecklas. Nedan hittar ni reglerna för studiecirklar.

Se alla våra kurser i
Göteborg

Folkuniversitetet Göteborg

Toggle module

Hitta till oss

Toggle module

Första Långgatan 16, 413 28 Göteborg

Toggle module
Toggle module

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer