Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Föreläsningar och seminarier, Göteborg

Föreläsningar och seminarier

För den vetgirige finns inget slut. Vill du gymnastisera hjärnan, få inspiration och lära dig något nytt? Välkommen till Folkuniversitetet!

Under våren presenterar Folkuniversitetet en rad intressanta föreläsningar med teman som hållbarhet, hälsa, åldrande och arbete. Dessutom blir det monster, manlighet, muskler och spännande samtal om litteratur och skrivande på Göteborgs Litteraturhus.

En av Folkuniversitetets viktigaste uppgifter är att öka intresset för all spännande forskning som görs vid universitet och högskolor runt om i Sverige. Och i resten av världen. Därför samarbetar vi med universitet och andra organisationer kring populärvetenskapliga föreläsningar som riktar sig till allmänheten. Det är vi stolta över, eftersom vi tror på kunskapens kraft att öppna dörrar, vidga våra vyer och föra oss samman.

De flesta av våra föreläsningar är kostnadsfria och genomförs i våra lokaler på Norra Allégatan 6. På respektive föreläsningssida hittar du information om eventuella kostnader och alternativa föreläsningslokaler.

Välkommen!

Ladda ner vårens kalendarium (pdf)

Föreläsningar och seminarier, Göteborg (1)

Alla Hela Sverige
 • 50 år sedan Sexdagarskriget

  Datum: 7 jun 2017

  Plats: Göteborg

  Pris: 0kr

  Mer info

  Tid: On 18:00-20:00

  Lärare:

  Antal veckor: 1

  Platser kvar:

  50 år sedan Sexdagarskriget

  Vad gör 50 år av ockupation och bosättningar med Israel och Palestina? Finns det en väg framåt? Läs mer Femtio år har gått sedan Israel oväntat vann en stor militär seger i Sexdagarskriget. Men segern förvandlades till en boja: idag verkar ...

Se alla våra kurser i
Göteborg

Folkuniversitetet Göteborg

Toggle module

Studentrabatt 20%

Toggle module

Du som är medlem i en studentkår ansluten till Göteborgs förenade studentkårer (GSF) får 20% rabatt på en stor del av vårt öppna kursutbud.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer