Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Personalutbildning i Lund och Malmö

Personalutbildning i Lund och Malmö

Har er bransch en unik terminologi som dina medarbetare behöver behärska på flera språk? Ser ni ett behov av att utveckla er säljkompetens?

Folkuniversitetet är en av Sveriges största utbildningsanordnare. Vi skräddarsyr utbildningar för företag, myndigheter och organisationer som vill uppnå en tydlig affärsnytta med sin investering i kompetenta och välmående medarbetare. Vårt pedagogiska tänkande präglas av ett vetenskapligt förhållningssätt och av vår framväxt ur den akademiska världen.

Utifrån dina förutsättningar kan vi enkelt och snabbt ge dig ett konkret förslag på hur vi ser på ditt behov. Kvalitet är vårt ledord. Genom kontinuerliga uppföljningar och utvärderingar säkerställer vi att kurserna motsvarar uppsatta krav, men också utvecklas för framtida behov.

Ni väljer den utbildningsform som bäst passar era behov: Endagskurser, distansutbildningar och längre utbildningar, intensivkurser eller workshops.

Utbildningen kan ske både individuellt eller i grupp. Vi utgår från ert behov och önskemål gällande kursinnehåll, plats, tid och matchar lämplig lärare med uppdraget.

Nedan ser du ett utbud av våra ämnen.

 • Folkuniversitetets svenskutbildningar för företag och organisationer vänder sig till dig som vill ge dina internationella medarbetare möjlighet att förbättra sin svenska. Språket är en av de viktigaste nycklarna för ett effektivt arbetsklimat och för att utländska medarbetare ska känna sig inkluderade i sociala sammanhang. 

  Svenska för företag

  Folkuniversitetets svenskutbildningar för företag och organisationer vänder sig till dig som vill ge dina internationella medarbetare möjlighet att förbättra sin svenska. Språket är en av de viktigaste nycklarna för ett effektivt arbetsklimat och för att utländska medarbetare ska känna sig inkluderade i sociala sammanhang. 

 • I dagens globala samhälle blir specialanpassade utbildningar i språk allt viktigare för företag och organisationer. Vi erbjuder undervisning i grupp eller individuellt i ett trettiotal olika språk, från nybörjare till avancerad nivå, där även er specifika branschterminologi kan vävas in i undervisningen.

  Språk & Internationell närvaro

  I dagens globala samhälle blir specialanpassade utbildningar i språk allt viktigare för företag och organisationer. Vi erbjuder undervisning i grupp eller individuellt i ett trettiotal olika språk, från nybörjare till avancerad nivå, där även er specifika branschterminologi kan vävas in i undervisningen.

 • I vården kan språket handla om liv och död. Men också om möjligheter att utvecklas och ta tillvara människors kompetens. Hos oss på Folkuniversitetet hittar du skräddarsydda utbildningar i svenska för sjukvårdspersonal – både för den nyrekryterade medarbetaren och för medarbetaren som arbetat några år i Sverige och som behöver vidareutveckla sitt språk.

  Svenska för sjukvårdspersonal

  I vården kan språket handla om liv och död. Men också om möjligheter att utvecklas och ta tillvara människors kompetens. Hos oss på Folkuniversitetet hittar du skräddarsydda utbildningar i svenska för sjukvårdspersonal – både för den nyrekryterade medarbetaren och för medarbetaren som arbetat några år i Sverige och som behöver vidareutveckla sitt språk.

 • Inom data och marknadsföring erbjuder vi allt från skräddarsydda kurser i Office-paketet till mer avancerade kurser inom kreativa program och verktyg kopplade till sociala medier och E-handel.

  Data och marknadsföring

  Inom data och marknadsföring erbjuder vi allt från skräddarsydda kurser i Office-paketet till mer avancerade kurser inom kreativa program och verktyg kopplade till sociala medier och E-handel.

 • Inom ekonomiområdet erbjuder vi allt från grundläggande bokföring till mer avancerade kurser inom årsbokslut, företagsanalys och löneadministration.

  Ekonomi och HR

  Inom ekonomiområdet erbjuder vi allt från grundläggande bokföring till mer avancerade kurser inom årsbokslut, företagsanalys och löneadministration.

 • Lär dig konsten att övertyga, bli en bättre säljare eller fördjupa din interkulturella kompetens för ett bättre samarbete med dina internationella kollegor.

  Kommunikation och Försäljning

  Lär dig konsten att övertyga, bli en bättre säljare eller fördjupa din interkulturella kompetens för ett bättre samarbete med dina internationella kollegor.

Se alla våra kurser i
Lund

Folkuniversitetet Lund

Toggle module

Kontakta oss

Toggle module

Har du frågor eller vill diskutera hur vi kan skräddarsy utbildningar utifrån dina medarbetares behov? Hör av dig!

Louise Nordling
040-691 83 21
louise.nordling@folkuniversitetet.se

Nöjda röster

Toggle module

"Våra dansklektioner utvecklade sig till intressanta diskussioner i heta samhällsfrågor, där vi utforskade de stora skillnaderna mellan grannländerna. Vår lärare Linda var lyhörd för vad vi som journalister behövde fördjupa oss i."

Cecilia Klintö, chef på TT Nyhetsbyrån Malmö

Läs fler nöjda röster

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer