Sök Meny

Jemtlands Performing Studio

Jemtlands Performing Studios ambition är att erbjuda kvalificerad drama- och teaterverksamhet i form av kurser och workshops till invånare i Jämtland/Härjedalen.

Jemtlands Performing Studio är ett samarbete mellan Folkuniversitet och Riddar Produktion. Vi använder oss av personer som brinner för scenkonst, personer med kompetens av att arbeta med utveckling av Jämtland och Härjedalens teater och kulturliv.
Kurserna har fokus på drama som metod i individuell- och grupputveckling, såväl som för konstnärligt uttryck och verktyg för teater och film. Kurserna ska erbjudas till både barn och vuxna och i många fall krävs inga förkunskaper.

Jemtlands Performing Studios kursutbud ska också erbjuda produktionskunskap för kulturverksamheter och kreativa näringar.

Ansvariga för kursinnehållet är Håkan Borgsten och Karin Riddar. Håkan är skådespelare och regissör och jobbar även som dramapedagog. Håkan har mångårig erfarenhet av skådespeleri inom teater- och musikaluppsättningar samt inom film och reklamfilm. 

Karin är kulturvetare med lång erfarenhet från amatörteaterproduktion i olika former. Karin har varit amatörteaterskådespelare i olika teater- och musikaluppsättningar samt regissör, rekvisitör och producent vid Hackås Teaterverkstad. Tillsammans med Håkan driver Karin Riddar Produktion.

Anmälan till kurser görs via vårt kursutbud.

Har du frågor?

Kontakta
063-106060
johanna.bohlin@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila