Sök Meny

LABBET- Replokal

På Mittuniversitets campus finns vår nya replokal LABBET. Mitt i stan!

I ett spännande före detta forskningslabb kan ni själv utföra och testa era musikaliska experiment. LABBET är inrett med allt ett band behöver och görs tillgänglig via ett smidigt passersystem. För att få tillgång till lokalen tar ni kontakt med Björn Johnsson på Folkuniversitetet och berättar lite om er själva och vilka tider som är intressanta. 

Vad erbjuder Labbet: Två trumset, ett med jazzsättning (Pearl - Export) och och ett med lite fler pukor (Yamaha - Stage Custom). Vi har två stycken gitarrförstärkare 2x12 kombos (Laney och Vox). En basrrigg 4x10 och två mickar till sång och mixer/inspelningsbord.

Förutsättningar/kostnad: Replokalen LABBET är en lokal för musikaliska studiecirklar, som tillhandahålls av Folkuniversitet. Det kostar 400 kronor i månaden att hyra in sig för ett band, och hyran betalar ni genom att bandet blir en studiecirkel. Om ni repar minst 11 timmar i månaden så har ni betalat av det, och kan lägga resten av cirkelbidraget på strängar, noter, trumstockar och annat ni kan behöva för repandet.

Lokalen kan hyras av privatpersoner och tillfälliga sällskap för enskilda tillfällen på de tider som för tillfället är lediga, men återkommande lokalbokningar kan inte garanteras då studiecirklar är vår primära verksamhet och därför har förtur. OBS! Naturligtvis så är ni garanterade den tidsbokning som Björn godkänt även om en studiecirkel vill ha samma tid efter att bokning garanterats.

LABBET är en drogfri och allergivänlig lokal, därför vill vi inte att ni röker, dricker alkohol eller har med djur då detta kan medföra besvär för både er och andra.

Har du frågor?

Kontakta
info.ostersund@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila