Sök Meny

Inspirerande PR-kurs ledde till jobb

Yvonne Rehdin ville bredda sina yrkeserfarenheter inom reklam, fotografering och styling och gick därför kursen PR och kommunikation. Direkt efter kursen fick hon jobb på en PR-byrå.– Jag har verkligen haft nytta av allt jag lärde mig på kursen. Den gav mig ny inspiration och kunskaper, samt skapade en trygg grund att stå på i en tuff bransch.

Vad tyckte du om kursen?
– Jag tyckte att kursens upplägg var fantastiskt och otroligt inspirerande – att kombinera praktiska övningar, workshops, teori och gästföreläsare. Jag valde också att gå en fortsättningskurs på ytterligare fyra gånger, som var mer workshop-inspirerad. Vi fick bland annat planera events, skriva pressreleaser, skapa en PR-plan, brainstorma kring olika tänkbara PR-uppdrag. Jag anser att jag fått en ärlig, rättvis och klar bild av hur PR-branschen verkligen fungerar, säger Yvonne Rehdin.

Hur var läraren?
– Kursledaren Juan Navas är en mycket professionell och kunnig föreläsare. Han var alltid ödmjuk och lyhörd för oss elever och pushade oss i rätt riktning om vi körde fast.

Vad gjorde du efter kursen?
– Jag fick jobb på en PR-byrå där jag verkligen fann att jag hade nytta av allt jag lärt mig på kursen. Många att de övningar vi hade gjort under kursens gång blev plötsligt verklighet. Nu har jag en trygg grund att stå på.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

 Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners