Sök Meny
Intervju med Ulrika Swartz

Intervju med Ulrika Swartz

Ulrika Swartz har gått utbildningen Diplomerad Eventkoordinator och drömmer om att i framtiden starta en egen musikfestival.

Relaterad information

Hej Ulrika! Nyutexaminerad Diplomerad Eventkoordinator - vad är känslan?
− Det känns fantastiskt! Jag är så otroligt glad att jag gick den här utbildningen, den gick från klarhet till klarhet. Och nu är jag mer säker än någonsin att det är inom event jag vill jobba.

Hur skulle du beskriva utbildningen?
− En bred utbildning som verkligen tar upp alla delar av ett event och vi har fått många användbara verktyg under terminen som vi kan ha stor nytta av i vår roll som eventkoordinatorer. Dessutom har vi haft många intressanta föreläsningar och studiebesök som gett en stor bredd inom event i allt från mässor, säkerhet kring event, eventbyråer och många många fler.

Vad fastnade du mest för?
− Jag kan inte peka ut något specifikt utan tycker faktiskt att alla delar har varit otroligt lärorika för att lägga koordinatorpusslet, så det skulle väl i så fall vara hela helheten. Att man får ta del av alla delar i ett event och vilken roll de spelar i det stora hela. Samspelet mellan alla bitar.

Varför behövs den här typen av utbildning enligt dig?
− Eventbranschen är en växande bransch, det finns som många olika typer av inriktningar och möjligheter och i och med att de växer behövs det fler eventkoordinatorer som vet vad de gör och som vill ta sig an att vara med och utveckla eventbranschen.

Till sist, vilket är ditt drömevenemang att jobba med?
− Att få driva min egna musikfestival, där man verkligen får vara spindeln i nätet. Jag har varit med och drivit och jobba med flertalet festivaler och tycker att det är det mest fantastiska som finns. Att få vara en del av hela processen, från planering till genomförande och avveckling och bästa känslan när man ror allt i hamn. Några andra drömevenemang jag har är att få vara en del av en större gala eller en livesändning där allt verkligen behöver klaffa.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

 Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners