Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Sommarkurser

Sommarkurser

Vill du lära dig något nytt i sommar? Gå en av våra sommarkurser!

Boka en sommarkurs och få en hotellövernattning för två!
Passa på att boka en sommarkurs nu så bjuder vi på en övernattning på ett av Sveriges mysigaste hotell, slott eller herrgårdar! Du betalar endast för ett middags- och frukostpaket per person. Erbjudandet gäller nybokningar mellan den 28 maj och 4 juni. Boka din kurs via länken nedan och ange "Sommarerbjudande" i meddelanderutan. Välj sedan betalning med faktura. Tänk på att erbjudandet inte gäller enskild undervisning och barn- och ungdomskurser. Erbjudandet gäller bara i Stockholm och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

 • Vi har kurserna för dig som vill få ny kunskap eller förnya och fördjupa den du har. Oavsett om det är för privat bruk, för det egna företaget eller för arbetet. 

  Sommarkurser - Data och ekonomi

  Vi har kurserna för dig som vill få ny kunskap eller förnya och fördjupa den du har. Oavsett om det är för privat bruk, för det egna företaget eller för arbetet. 

 • Vill du gå en kurs i foto eller lära dig mer om studiofotografering? Vi har inspirerande kurser för både ungdomar, vuxna och föräldralediga.

  Sommarkurser - Foto och film

  Vill du gå en kurs i foto eller lära dig mer om studiofotografering? Vi har inspirerande kurser för både ungdomar, vuxna och föräldralediga.

 • Utveckla din kreativitet hos oss. Testa teckning, skulptur och måleri.

  Sommarkurser - Konst och kultur

  Utveckla din kreativitet hos oss. Testa teckning, skulptur och måleri.

 • Är du nyfiken på silversmide och smyckedesign eller är keramik din passion? Kanske vill du sy kläder eller trycka screentryck?

  Sommarkurser - Konsthantverk och textil

  Är du nyfiken på silversmide och smyckedesign eller är keramik din passion? Kanske vill du sy kläder eller trycka screentryck?

 • Musik ska byggas utav glädje och vi har det byggmaterial som krävs! Hos oss kan du både utveckla ditt intresse och din förmåga för att spela instrument, sjunga och spela teater. Det gäller såväl ovana nybörjare som slipade veteraner.

  Sommarkurser - Musik och teater

  Musik ska byggas utav glädje och vi har det byggmaterial som krävs! Hos oss kan du både utveckla ditt intresse och din förmåga för att spela instrument, sjunga och spela teater. Det gäller såväl ovana nybörjare som slipade veteraner.

 • Har du ett behov av eller en längtan efter att uttrycka dig genom det skrivna ordet? Kanske handlar det om att skriva en krönika, novell eller skräckhistoria.

  Sommarkurser - Skrivande

  Har du ett behov av eller en längtan efter att uttrycka dig genom det skrivna ordet? Kanske handlar det om att skriva en krönika, novell eller skräckhistoria.

 • Ta chansen att lära dig ett nytt språk eller förnya dina kunskaper! Genom att studera språk får du ut mer av semestern eller affärsmötet. 

  Sommarkurser - Språk

  Ta chansen att lära dig ett nytt språk eller förnya dina kunskaper! Genom att studera språk får du ut mer av semestern eller affärsmötet. 

 • Lär dig svenska! Vi har kurser både för nybörjare och för dig som redan har goda kunskaper i språket. Take a course in Swedish! We have courses for beginners as well as experienced Swedish speakers.

  Sommarkurser - Svenska

  Lär dig svenska! Vi har kurser både för nybörjare och för dig som redan har goda kunskaper i språket. Take a course in Swedish! We have courses for beginners as well as experienced Swedish speakers.

 • Under sommarlovet kan du lära dig mycket och göra många olika roliga saker hos oss. Vi har kurser i teater, musik, språk, foto bland mycket annat.

  Sommarkurser - Barn och ungdom

  Under sommarlovet kan du lära dig mycket och göra många olika roliga saker hos oss. Vi har kurser i teater, musik, språk, foto bland mycket annat.

Se alla våra kurser i
Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Toggle module

Sista minuten-kurser

Toggle module

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt. 

Språktest/Language test

Toggle module

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Följ oss!

Toggle module

@folkuniversitetetstockholm Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

KRITA kaffebar

Toggle module

Öppet måndag- fredag, kl. 10- 15.
Adress: Folkuniversitetet, Kungstensg 45
Kontakt: info@carolaseko.se

Samarbetspartners

Toggle module

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners. 

Toggle module
ISO och miljö

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer