Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Föreläsningar

Föreläsningar

Folkuniversitetet arrangerar många föreläsningar för dig som är intresserad av aktuell forskningsinformation. Här hittar du spännande forskare som berättar om intressanta forskarrön i stort och smått, lokalt och globalt, kända ämnen och helt okända.

 • #FestLITT

  Håbo bibliotek är stolta att för första gången presentera #FestLITT! – en litteraturfestival som har något för alla. Lördagen den 22 april är det dags att ta del av spännande och intressanta upplevelser och allt på ett litterärt tema, såklart. Under dagen kommer vi att få träffa författare och lokala bokutgivare, få boktips, höra musik, träffa drakar och en och annan myra.

 • Framtidsakademin

  Framtidsakademin erbjuder populärvetenskapliga föreläsningar kring frågor som behandlar miljö och hållbar utveckling i ett brett perspektiv. Föreläsningsserierna består av fem föreläsningar som är kostnadsfria och öppna för alla. Välkommen att diskutera framtidens frågor med dagens forskare!  

 • Genuslunch på Uppsala stadsteater

  Välkommen till populärvetenskapliga lunchföreläsningar på Uppsala stadsteater. Forskare från Centrum för genusvetenskap föreläser.

 • Film & framtid

  Just nu befinner sig 65,3 miljoner människor på flykt undan krig, terror och förföljelse världen över. Det är fler än hela Frankrikes befolkning och 5,8 miljoner fler än förra året. Detta är helt ofattbara siffror.

 • Föreläsningar i länet

  Folkuniversitetet arrangerar föreläsningar för att sprida aktuell forskningsinformation. Föreläsarna är i första hand forskare från svenska universitet och högskolor.

Se alla våra kurser i
Uppsala

Folkuniversitetet Uppsala

Toggle module

Utvecklas med dina vänner

Toggle module

Är ni ett gäng som träffas regelbundet för att diskutera, läsa böcker, dansa, handarbeta eller göra något annat roligt?

Toggle module
Department for International Cooperation, Folkuniversitetet Uppsala
Toggle module
Uppsala Senioruniversitet
Toggle module
ISO-certifierat

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer