Sök Meny
Personalutbildning Uppsala

Personalutbildning

Kompetensutveckling måste utgå från individens behov och syfta till att stärka den enskildes möjligheter. Samtidigt måste utbildningen tillgodose behovet av utveckling av företagets verksamhet. Allt detta kan vi hjälpa till med.

Personalutbildning

Vi i Uppsala vänder oss till er som anser att utveckling och utbildning hör ihop. Med oss får ni en utvecklingspartner som arbetar tillsammans med er, inte bara åt er.

Vi skapar utbildningslösningar som vidareutvecklar medarbetarna och effektiviserar företagets verksamhet. Vi erbjuder både kortare kurser och föreläsningar liksom längre utbildningar. Vi har skräddarsydd utbildning för grupper liksom individuell undervisning anpassade för enskilda deltagares kunskaper och behov.

Vi är lika bra på utbildning för företag och organisationer som vi är på utbildning till privatpersoner. Därför har ni all anledning att kontakta oss om ni har funderingar kring kompetensutveckling.

Vi skapar utbildningen som passar just er!

Folkuniversitetet hjälper gärna till med:

  • kartläggning av personalens nuvarande kunskapsnivå
  • inventering av utbildningsbehov
  • idéer och diskussioner kring olika utbildningsvägar
  • skräddarsydd utbildning i grupp eller individuellt
  • seminarier, föreläsningar och temadagar

Företagsutbildningar

Investera i kunskap och öka ditt företags lönsamhet. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningslösningar, allt ifrån endagskurser, workshops, föreläsningar, distansutbildningar och intensivkurser, till längre utbildningar.

Effektiva möten

Att skapa effektiva möten är en viktig uppgift inom de flesta verksamheter.

Utbildningsprocessen

Vi ser på kompetensutveckling ur ett helhetsperspektiv. Vi utgår alltid från individen eftersom vi är övertygade om att det bara är då vi beaktar den enskildes erfarenheter, förutsättningar och förväntningar som vi kan skapa en lyckad inlärningsprocess.

Språk i arbetslivet

Folkuniversitetet i Uppsala har lång erfarenhet av språkundervisning. Vi arbetar hela tiden för att utveckla våra pedagogiska metoder och vi nöjer oss inte förrän våra kunder är helt nöjda.

Svenska för företag

Vi erbjuder skräddarsydd svenskundervisning i grupp eller individuellt, från nybörjare till avancerad nivå där även er specifika branschterminologi kan vävas in i undervisningen. Ni väljer tid och plats för utbildningen.

Försäljning och marknadsföring

Service, marknadsföring och försäljning är ett brett ämnesområde som innefattar många olika aktiviteter.

Swedish Courses & SFI

Benefit from our long experience of teaching Swedish which dates back to the late 1960s.

Flertal ämnen för enskild undervisning

Folkuniversitetet i Uppsala skräddarsyr privata utbildningar och personalutbildningar efter ditt eller era behov och önskemål. Tack vare vårt stora nätverk av lärare, föreläsare och konsulter kan vi erbjuda kompetensutveckling för dig som privatperson eller som kompetenshöjande personalutbildningar för företag inom olika ämnesområden.

Har du frågor?

Kontakta
073-661 00 33
ase.granberg@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Nyhetsbrev