Sök Meny
Kulturarrangemang och föreläsningar

Kulturarrangemang och föreläsningar

Folkuniversitetet anordnar en mängd olika kulturarrangemang varje år, många i samarbete med föreningar och andra organisationer runtom i landet. 

Vad är ett kulturarrangemang?

Ett kulturarrangemang äger rum vid enskilda tillfällen och har en eller flera framförare som uppträder inför publik. Det kan röra sig om exempelvis musik-, dans- eller sångframföranden. Föreläsningar, filmvisningar eller konst-/fotoutställningar är andra exempel på kulturarrangemang. Om ni vill arrangera ett kulturarrangemang tillsammans med Folkuniversitetet kan vi ge ersättning för kostnader i samband med verksamheten.

Hur startar man ett kulturarrangemang?

Kulturarrangemang sker inför publik och ska bidra till att skapa delaktighet, upplevelse och eftertanke. Att komma igång med ett kulturarrangemang är enkelt.

Marknadsför arrangemanget

Använd Folkuniversitetets logotyp. Det ska framgå vid annonsering innan och under kulturprogrammet att Folkuniversitetet är arrangör/samarbetspartner (t.ex. genom logotyp på programblad, affischer och liknande).

Fyll i en kulturrapport

När kulturarrangemanget är genomfört fyller ni i en kulturrapport och skickar den till er kontaktperson på Folkuniversitetet. Lämna även in kvitton för eventuella kostnader i samband med arrangemanget om ni vill få ekonomisk ersättning.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Utvecklas med dina vänner

Är ni ett gäng som träffas regelbundet för att diskutera, läsa böcker, dansa, handarbeta eller göra något annat roligt?

Starta en egen studiecirkel