Sök Meny
Kulturarrangemang och föreläsningar

Kulturarrangemang och föreläsningar

Folkuniversitetet arrangerar en mängd olika kulturarrangemang varje år, många i samarbete med föreningar och andra grupper. Vi vill söker ständigt nya samarbeten som vi kan hjälpa att nå bredare publik!  

Vad är ett kulturarrangemang?

Ett kulturarrangemang äger rum vid enskilda tillfällen och är ett uppträdande inför publik. Det kan till exepmel vara ett musik-, dans- eller sångframförande, en föreläsning, filmvisning eller konstutställning. Om ni vill arrangera ett kulturarrangemang i samarbete med Folkuniversitetet kan vi ge viss ersättning för kostnader i samband med verksamheten.

Så här gör du för att arrangera föreläsningar och kulturarrangemang

Att starta ett kulturarrangemang
Kulturarrangemang sker inför publik och ska bidra till att skapa delaktighet, upplevelse och eftertanke. Att komma igång med ett kulturarrangemang är enkelt. Kontakta Folkuniversitetet och berätta om det kulturarrangemang som ni planerar!

Marknadsför arrangemanget
Använd Folkuniversitetets logotyp. Det ska framgå vid annonsering innan och under kulturprogrammet att Folkuniversitetet är arrangör/samarbetspartner (t.ex. genom logotyp på programblad, affischer och liknande).

 

Fyll i en kulturrapport
När kulturarrangemanget är genomfört fyller ni i en kulturrapport och skickar den till er kontaktperson på Folkuniversitetet. Lämna även in kvitton för eventuella kostnader i samband med arrangemanget om ni vill få ekonomisk ersättning.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila