Sök Meny
Yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala

Yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala

Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala.

UPPSALA. Medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård. Att vara noggrann och ha känsla för service är bra egenskaper för en medicinsk sekreterare, liksom att ha intresse för språk och människor.
Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i september 2018!

Medicinsk sekreterare

UPPSALA. Medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård. Att vara noggrann och ha känsla för service är bra egenskaper för en medicinsk sekreterare, liksom att ha intresse för språk och människor. Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i september 2018!

UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är drygt tre terminer lång. Praktik, LIA, ingår i utbildningen. Du kan få praktikplats inom Upplands, Gävleborgs eller Stockholms län.
Välkommen att ansöka till utbildningsstart september 2018!

Tandsköterska

UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är drygt tre terminer lång. Praktik, LIA, ingår i utbildningen. Du kan få praktikplats inom Upplands, Gävleborgs eller Stockholms län. Välkommen att ansöka till utbildningsstart september 2018!

UPPSALA. Redovisningsekonom är en konkret yrkesroll som verkar inom en bransch i snabb förändring. YH-utbildade redovisningsekonomer är särskilt eftertraktade då de utöver de teoretiska kunskaperna även har mycket praktisk förankring som medför att de blir en stark resurs i företagen.
Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i september 2018!

Redovisningsekonom med lönekompetens

UPPSALA. Redovisningsekonom är en konkret yrkesroll som verkar inom en bransch i snabb förändring. YH-utbildade redovisningsekonomer är särskilt eftertraktade då de utöver de teoretiska kunskaperna även har mycket praktisk förankring som medför att de blir en stark resurs i företagen. Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i september 2018!

UPPSALA. Optikbranschen växer och det är stor efterfrågan på optikerassistenter. En bra optikerassistent måste ha sälj och service med sig i bagaget, men lika viktigt är den optiska kunskapsgrunden och förståelsen för optiken, samt att ha ett öga för stil.
Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i oktober 2018!

Optikerassistent med säljkompetens och öga för stil

UPPSALA. Optikbranschen växer och det är stor efterfrågan på optikerassistenter. En bra optikerassistent måste ha sälj och service med sig i bagaget, men lika viktigt är den optiska kunskapsgrunden och förståelsen för optiken, samt att ha ett öga för stil. Välkommen med din ansökan för utbildningsstart i oktober 2018!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Nyhetsbrev