Sök Meny
Yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala

Yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala

Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala.

UPPSALA. Medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård. Att vara noggrann och ha känsla för service är bra egenskaper för en medicinsk sekreterare, liksom att ha intresse för språk och människor.
Välkommen med din ansökan för utbildningsstarti september2018!

Medicinsk sekreterare

UPPSALA. Medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård. Att vara noggrann och ha känsla för service är bra egenskaper för en medicinsk sekreterare, liksom att ha intresse för språk och människor. Välkommen med din ansökan för utbildningsstarti september2018!

UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är drygttre terminer lång. LIA,lärande i arbete, ingår i utbildningen. Du kan få LIA-plats inom Upplands, Gävleborgs ellerStockholms län.
Välkommen att ansöka till utbildningsstart september 2018!

Tandsköterska

UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är drygttre terminer lång. LIA,lärande i arbete, ingår i utbildningen. Du kan få LIA-plats inom Upplands, Gävleborgs ellerStockholms län. Välkommen att ansöka till utbildningsstart september 2018!

UPPSALA. Som Redovisningsekonom arbetar du löpande med bokföring, redovisning, deklaration, fakturering, ekonomisk rådgivning och bokslut på företag, organisationer och kommuner, eller som konsult på en redovisningsbyrå.
Välkommen med din ansökan till ett växande yrke med goda framtidsutsikter!

Redovisningsekonom med lönekompetens

UPPSALA. Som Redovisningsekonom arbetar du löpande med bokföring, redovisning, deklaration, fakturering, ekonomisk rådgivning och bokslut på företag, organisationer och kommuner, eller som konsult på en redovisningsbyrå. Välkommen med din ansökan till ett växande yrke med goda framtidsutsikter!

UPPSALA. Som Optikerassistent är du inte bara assistent. Du är butiksvärd, säljare, glasögonstylist, verkstadspersonal och butikens ansikte utåt. Du har öga för stil och ett bra kundbemötande. Ingen dag är den andra lik.
Välkommen med din ansökan till ett kreativt yrke med goda framtidsutsikter!

Optikerassistent med säljkompetens och öga för stil

UPPSALA. Som Optikerassistent är du inte bara assistent. Du är butiksvärd, säljare, glasögonstylist, verkstadspersonal och butikens ansikte utåt. Du har öga för stil och ett bra kundbemötande. Ingen dag är den andra lik. Välkommen med din ansökan till ett kreativt yrke med goda framtidsutsikter!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Nyhetsbrev