Sök Meny
Yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala

Yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala

Folkuniversitetets yrkeshögskoleutbildningar i Uppsala.

UPPSALA. Medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård. Att vara noggrann och ha känsla för service är bra egenskaper för en medicinsk sekreterare, liksom att ha intresse för språk och människor.
Ansökan till hösten 2018 är stängd.

Medicinsk sekreterare

UPPSALA. Medicinska sekreterare har många och varierande arbetsuppgifter inom hälso- och sjukvård. Att vara noggrann och ha känsla för service är bra egenskaper för en medicinsk sekreterare, liksom att ha intresse för språk och människor. Ansökan till hösten 2018 är stängd.

UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är drygttre terminer lång. LIA,lärande i arbete, ingår i utbildningen. Du kan få LIA-plats inom Upplands, Gävleborgs ellerStockholms län.
Ansökan till hösten 2018 är stängd.

Tandsköterska

UPPSALA. Utbildningen är på heltid och är drygttre terminer lång. LIA,lärande i arbete, ingår i utbildningen. Du kan få LIA-plats inom Upplands, Gävleborgs ellerStockholms län. Ansökan till hösten 2018 är stängd.

UPPSALA. Som Redovisningsekonom arbetar du löpande med bokföring, redovisning, deklaration, fakturering, ekonomisk rådgivning och bokslut på företag, organisationer och kommuner, eller som konsult på en redovisningsbyrå.
Ansökan till hösten 2018 är stängd.

Redovisningsekonom med lönekompetens

UPPSALA. Som Redovisningsekonom arbetar du löpande med bokföring, redovisning, deklaration, fakturering, ekonomisk rådgivning och bokslut på företag, organisationer och kommuner, eller som konsult på en redovisningsbyrå. Ansökan till hösten 2018 är stängd.

UPPSALA. Som Optikerassistent är du inte bara assistent. Du är butiksvärd, säljare, glasögonstylist, verkstadspersonal och butikens ansikte utåt. Du har öga för stil och ett bra kundbemötande. Ingen dag är den andra lik.
Välkommen med din ansökan till ett kreativt yrke med goda framtidsutsikter!

Optikerassistent med säljkompetens och öga för stil

UPPSALA. Som Optikerassistent är du inte bara assistent. Du är butiksvärd, säljare, glasögonstylist, verkstadspersonal och butikens ansikte utåt. Du har öga för stil och ett bra kundbemötande. Ingen dag är den andra lik. Välkommen med din ansökan till ett kreativt yrke med goda framtidsutsikter!

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Nyhetsbrev