Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Skellefteå

Skellefteå

Välkommen till Skellefteå!

Vår verksamhet här i Skellefteå är under uppbyggnad. För närvarande erbjuder vi Korta vägen som är en utbildning i svenska för utomnordiska akademiker.

Korta vägen är för dig som är utländsk akademiker med en examen eller minst tre års akademiska studier från ett land utanför Norden. Du ska även ha en god språknivå och vara motiverad för intensiva studier!

Den första omgången av utbildningen avslutades den 20 maj 2016. Den andra omgången startade den 29 augusti 2016 och pågår till den 31 mars 2017, alltså totalt 31 veckor.

Kontaktinformation:

Telefon: 090-711412

christer.lofven@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

  • Korta vägen är en utbildning som ökar dina möjligheter att få ett arbete som stämmer överens med din utbildning från hemlandet. Utbildningen vänder sig till dig som är utomnordisk akademiker.  Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning som Folkuniversitetet utför åt Arbetsförmedlingen i samarbete med Umeå universitet.

    Korta vägen, Skellefteå

    Korta vägen är en utbildning som ökar dina möjligheter att få ett arbete som stämmer överens med din utbildning från hemlandet. Utbildningen vänder sig till dig som är utomnordisk akademiker.  Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning som Folkuniversitetet utför åt Arbetsförmedlingen i samarbete med Umeå universitet.

Folkuniversitetet Skellefteå

Toggle module

Karta

Toggle module

Laboratorgränd Hus-C vån 2, Campus Skellefteå

Nyheter

Toggle module

Deltagare vid Korta vägen 2 skriver brev som ska bevaras på museet i Skellefteå. http://norran.se/nyheter/amerikabrev-i-ny-tappning-761619#/

Här kan du läsa mer om Khaled Alattar: https://www.vll.se/centrala-nyheter/nyhetsarkiv/fran-syrien-till-skelleftea-lasarett

Den första omgången av Korta vägen i Skellefteå avslutades den 20 maj. Norran har rapporterat:

http://norran.se/nyheter/kommun/korta-vagen-ger-utrikesfodda-akademiker-framtidshopp-591927

http://norran.se/nyheter/kommun/ny-kurs-i-host-med-fler-deltagare-591925

 

 

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer