Dance mix N1/N2 7-10 år

En rolig mix av olika dansstilar där tyngdpunkten ligger på jazz och show, men även funk och street ingår. Jazzen är baserad på den traditionella jazzträningen.

Vem kan gå kursen?

Några i den här gruppen har dansat en termin innan men upplägget kommer att vara sådant att det går bra att "hoppa in" även om man är nybörjare, från 6 år.

Kursinnehåll

Kroppskännedom och rumsmedvetenhet utvecklas genom grundläggande motoriska dansövningar, där musikens roll är att öva upp förmågan att känna puls, och att förstärka känsla, uttryck, attityd och gestaltning. Vi provar jazz, funk, street och show. Vi tränar grundläggande teknik, koordination och smidighet kring snygga koreografier som skräddarsys efter gruppens förutsättningar. Kursen är inte specificerad på endast en stil utan vi kommer att dansa olika stilar. Det kommer att bli en stor salig stilblandning!

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under 10 veckors tid. Totalt 13 studietimmar. Gruppundervisning, max 20 deltagare.

Utvecklingsmöjligheter

Dansstilen finns i olika nivåer. Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Övrig info

Syskon får 5 % rabatt. Gäller endast ett av barnen.

Om kursledaren

Sarah har dansat så länge hon kan minnas,från danslek till barnbalett till jazz till streetdance. Hon gick estetisk linje på gymnasiet med inriktning dans där hon fick en introduktion till balett och modern dans. Vid sidan om skolan dansade hon alltid olika stilar av streetdance. Efter gymnasiet flyttade Sarah till London där hon tog dansklasser i olika stilar samt utbildade sig inom massage terapi och yoga som ledde till jobb som yogalärare för barn via företaget YogaBugs. När Sarah flyttade tilbaks till Stockholm började hon dansa Tribal Fusion Bellydance och har med en dansgrupp uppträtt i Sverige och utomlands på olika kulturevenemang. Dom anordnar även tillsammans events inom denna genre. Samtidigt har Sarah vidarutbildat sig inom dans, b la har hon studerat hon Skapande Dans 1 på SMI och 2 st föreberedande linjer på Balettakademin. Sarah har undervisat dans i Stockholm sedan 4 år tillbaks i olika dansstilar: danslek, balett, jazz, modernt och reggeaton.

Sarah Söderberg

Bokning

Storgatan 3, 15172 SÖDERTÄLJE
11 feb 2018
Slutdatum
15 apr 2018
Antal veckor
10 veckor
Tid kvar till startdatum:
80 dagar
Sö 11:15 - 12:15
10 st
1 475 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt.

Till sista minuten-kurserna

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners