Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Använd Excel Effektivt - Distanskurs

Använd Excel Effektivt - Distanskurs

Vill du gå en utbildning i Excel på heldistans som innebär att du slipper åka iväg på dyra kurser eller läsa krångliga manualer? En erfaren programledare och en av Sveriges främsta experter i Excel lär dig programmet. Alla delar från nybörjare till expert ingår. Du behöver bara tillgång till en dator, surfplatta eller smart-telefon och kan sedan logga in och starta utbildningen. Du väljer själv tid och plats och får tillgång till webbutbildningarna i ett helt år. Under detta år kan du upprepa utbildningen så ofta du vill. Denna tillgång till repetition är avgörande för att bli fullärd i Excel.

Folkuniversitetet samarbetar med Aktiv och deras Lär-dig-själv utbildningar via webben. När du beställer via Folkuniversitetet får du därför rabatt på utbildningen.

Utbildningens innehåll

  • Excel Grund/Fortsättning
  • Excel Avancerad: Kalkylmodeller
  • Excel Avancerad: Databaser
Varje kursdel motsvarar ca 3 dagars traditionell utbildning med kursledare. Utbildningen Använd Excel Effektivt motsvarar alltså ca 9 dagars utbildning. Kom ihåg att du kan repetera under 1 års tid.

Du kommer igång direkt. Inom 1-2 dagar efter din beställning får du inloggningsuppgifter per mail. Du har tillgång till utbildningen direkt via webben från valfri plats (hemma, på jobbet, i sommarstugan etc).

Se gratis exempelavsnitt från Excel Grund/Fortsättning genom att klicka på länkarna längst ner på sidan.

Certifiering i Excel ingår. När du har klarat utbildningen kan du skriva ut ett certifikat som intygar dina kunskaper.

Utbildningen i Microsoft Excel 2013/2016/365 är generell för dessa versioner och inspelad i Excel 2016/365.

En beställning är bindande, om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt i distans- och hemförsäljningslagen (SF 2005:59). Du har rätt att avboka din anmälan om det sker inom 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Observera att om du har loggat in på kursen, så räknas den som startad och ångerrätten upphör.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Katrin Karlsson
katrin.karlsson@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Kursstart
Löpande kursstart
Arr nr.
1020342
Platser kvar
Ja
Pris
3 100 kr