Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Kroppen klagar när själen lider

Kroppen klagar när själen lider

Har du någonsin funderat på det som många kallar utmattning i själva verket är ett uppvaknade? Utmattning och psykisk ohälsa har nästan blivit ett skällsord idag och man ser det överallt. Men tänk om det är så att allt handlar om att vakna. Veronica Durango reflekterar och berättar om hur vi kan se på utmattning och psykisk ohälsa ur ett helt nytt perspektiv.

Veronica delar med sig av sin egen historia från när hon en morgon vaknar förlamad på vänster sida av kroppen och tror att hon drabbats av en stroke under natten. Verkligheten var en annan.
Läkarna fastställde en svår typ av hjärnutmattning med ptsd och hade en plan om hur hennes väg tillbaka skulle se ut. Men Veronica valde en annan väg med en filosofi som istället tog henne igenom situationen.

Efter föreläsningen kan du se hur vi kan läka och finna svaren med hjälp av vår egen historia och ett nytt mindset.
För sanningen är den att om själen lider på grund av bland annat obearbetade känslor, trauman, överarbete, oförståelse för sig själv och sitt jag. Samtidigt som man rusar fram och ska försöka mätta omgivningens förväntningar så kommer det att resultera i att kroppen klagar. Först kommer varningssignalerna. Lyssnar vi inte så kommer braket/uppvaknandet.

Läs mer om Veronica på www.veronicadurango.se

Har du frågor?

Kontakta
Marie Rockström
marie.rockstrom@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Drottninggatan 38, 70223 Örebro
Kursstart
19 mar 2020
Slutdatum
19 mar 2020
Tid kvar till startdatum:
55 dagar
Tider
To 18:00 - 20:00
Arr nr.
1054583
Platser kvar
Ja
Pris
250 kr