Att lyckas med mål och beteendeförändring

Vi ägnar mycket tid, tankar och känslor åt saker vi bryr oss om och strävar efter. Vi lägger energi på sådant vi tror för oss närmare våra mål. Ofta handlar våra mål om positiva beteendeförändringar eller att bryta en vana – som att stressa mindre, äta bättre eller bry sig mer om våra medmänniskor. Men hur ska vi göra för att lyckas med våra föresatser?

Innehåll

Tycker du det är svårt att komma igång med nya vanor och överge gamla? Eller att sätta rimliga mål? Forskning har visat att strävan mot personliga mål har stor positiv påverkan på vårt välmående.
Under föreläsningen får du reda på mer om själva processen bakom beteendeförändring och vad du kan göra för att lättare lyckas med en förändring. Du får lära dig mer om prokrastinering (att skjuta upp saker), målsättning och rutiner.

Föreläsaren Martin Oscarsson

–I den här föreläsningen blandas spännande psykologisk forskning med handfasta tips om hur du kan öka chanserna att nå dina personliga mål.
Martin Oscarsson är psykolog och en av författarna till boken Tio i tolv – en bok om nyårslöften, mål och beteendeförändringar. Martin är också en av upphovsmännen bakom världens största studie av kring människors nyårslöften. Övriga medförfattare till boken Tio i tolv – en bok om nyårslöften, mål och beteendeförändringar är Alexander Rozental och Per Carlbring (Natur & Kultur).

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
3 dec 2019
Slutdatum
3 dec 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
15 dagar
Ti 18:00 - 20:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st
1019968

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners