Den perfekta trerätters middagen workshop Nyhet

Behöver du inspiration till goda rätter för olika tillfällen? På kursen får du lära dig kombinera smaker, råvaror och rätter för att skapa en perfekt trerätters meny!

Vi älskar att planera middagar och att träffa våra vänner och familj! Men den stora frågan är ibland, vad ska man bjuda på?
Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som söker lite inspiration vare sig du har kunskaper i matlagning eller bränner vatten i grytan. Du får inspiration till att laga rätter som inte tar dig ifrån dina gäster, för att du kan förbereda och tillaga det mesta en eller flera dagar innan du ska ha besök!
Imponera med den perfekta trerätters middag som inte bara ser bra ut utan smakar fantastisk!

Varje kurstillfälle innehåller olika menyer och denna gången ska vi låga:
  • Förrätt: Krämig skagencheesecake
  • Huvudrätt: Honungsglaserad lax
  • Efterrätt: Fyllda chokladpraline

Inga förkunskaper krävs.

Kompl prisinfo

Kostnader för råvaror tillkommer och betalas till ledaren vid kursträffen.
OBS! Medtag eget förkläde och diskhandduk.

Kursledaren

Cleo kommer från Santa Cruz i Bolivia. Hon har ett genuint intresse för matlagning som hon gärna vill förmedla. Hon kommer dessutom att krydda dagen med lite spanska.

Cleo Kilander Sedan barndomen har jag haft en rastlös själ, alltid nyfiken och alltid med lusten av att lära mig nya saker. Läs mer om Cleo Kilander

Bokning

Götgatan 6, 29133 KRISTIANSTAD
26 maj 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
124 dagar
Lö 11:00 - 14:00
1 st

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
info.kristianstad@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev