Att skriva med mera tid

Det här är en kurs för dej som längtar efter att få skriva och som behöver lite mer tid på dig. På Skrivarakademin arbetar du i en liten grupp på max 6 deltagare. Du får inspiration till ditt eget berättande.

Vem kan gå kursen?

Inga förkunskaper krävs. Det enda som behövs är viljan och lusten att ge utlopp för sin egen kreativitet.

Vad händer på kursen?

På kursen får du göra inspirerande skrivövningar i din takt. Vi samtalar om det vi vill skriva. Och hur vi vill skriva det. Använder du dig av något tekniskt hjälpmedel? Ta i så fall gärna med det till kursen. Bra också om du nämner det i din ansökan. Kursen går i Solna. Uppehåll v. 44.

Maja-Maria Henriksson är författare och fotograf. Hon debuterade 2010 med den uppmärksammade ungdomsboken Jag finns som blev Augustnominerad, vann bokjuryns pris 2010 för årets bästa ungdomsbok och Hans Petersonspriset 2010. Sommaren 2011 kom den fristående fortsättningen Inte på riktigt inte på låtsas. Maja-Maria har också tidigare varit verksam som skådespelare och textarbetare vid fria teatergrupper samt som dramapedagog.

Maja-Maria Henriksson

Folkuniversitetet Solna, 17173 SOLNA
27 sep 2017
Slutdatum
22 nov 2017
Antal veckor
8 veckor
Tid kvar till startdatum:
67 dagar
On 10:00 - 12:15
8 st
3 275 kr

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

KRITA kaffebar

Öppet måndag- fredag, kl. 10- 15.
Adress: Folkuniversitetet, Kungstensg 45
Kontakt: info@carolaseko.se

Läs mer om KRITA kaffebar

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt.

Till sista minuten-kurserna