Att skriva roman och novell, sommar

Vill du utveckla ditt skrivande? Under Skrivarakademins veckokurs får du grunderna i det skönlitterära skrivandet med fokus på roman och novell.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs! Målet med kursen är att ge grunder i det skönlitterära skrivandet, dessutom inspiration till fortsatt skrivande.

Kursupplägg

Under kursveckan presenteras olika sorters gestaltning, personskildring, miljöskildring och hur dialoger kan skrivas. Vi kommer även att tala om hur en längre text kan organiseras. Teori varvas med korta skrivövningar på plats.

Erik Grundström: Debuterade 1985 med romanen Inte kärlek. Har sedan dess utgivit tre romaner, en scenpjäs och en novellsamling. Nu senast romanen Glöm inte kannibalerna, 2008. Arbetar även med manusbearbetning.

Skrivarakademin i Stockholm
skrivarakademin@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
11 jun 2018
Slutdatum
15 jun 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
46 dagar
Må 10:00 - 15:15
Ti 10:00 - 15:15
On 10:00 - 15:15
To 10:00 - 15:15
Fr 10:00 - 15:15
5 st
4 100 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners