Filmskapande och redigering med Premiere Pro

Kursdagar tisdag 17/3 och tisdag 24/3. Vill du kunna filma och redigera filmer till socialamedier för eget bruk eller ditt företags marknadsföring.

På den här kursen går vi igenom hur man filmar, redigerar och publicerar sina egna filmer. Vi använder redigeringsprogrammet Premiere Pro.
Du kan filma med mobilen, valfri filmkamera eller systemkamera med filmfunktion.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna för film. Det är bra men inte nödvändigt med ett eget projekt. Inga förkunskaper krävs.

Mål

Du får grundläggande kunskaper i att filma och redigera i videoredigeringsprogram och att förbereda film för webbpublicering.

Innehåll

Med teoretiska och praktiska övningar lär vi oss bildkomposition, dramaturgi, redigering, ljud och teknik och slutligen att publicera våra filmer på webben.

Undervisningsform

Undervisningen bygger på lärarledda lektioner med praktiska övningar, enskilt och i grupp.

Litteratur/material

Kompendier och stenciler som tillhandahålls av läraren.

Nadim El-Azzeh

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
17 mar 2020
Slutdatum
24 mar 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
57 dagar
Ti 09:00 - 16:00
(En studietimme är 45 minuter)
2 st
2 975 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!