Animera med ditt barn, helgkurs

Är du nyfiken på animation? Har du ett barn mellan 8-11 år som gillar att skapa och pyssla? Släpp fantasin lös och upplev animationens magi tillsammans med ditt barn under en intensiv helgkurs!

Mål

Ni får kunskaper i hur ni tillsammans kan arbeta med enklare animation ”från ax till limpa” och kan använda animation i egna projekt. Ni får förståelse för animationens grunder.

Målgrupp

En kurs för dig som är nyfiken på animation och som vill jobba kreativt tillsammans med ditt barn. En kurs för alla som vill lära sig mera om animation.

Kursen är en nybörjarkurs och förkunskaper behövs inte.

Innehåll

Du och ditt barn får under lekfulla former prova på att arbeta med cut out- och stop motionanimering. Kursen innehåller arbete med storyboard (bildmanus) och arbete i ateljé där ni tillsammans skapar karaktärer i papper eller lera. Vi jobbar på iPads.

Material

Material ingår i kursavgiften och iPads finns på plats. Vi jobbar med papper, föremål och plastilina (modellera).

VIKTIGT - FYLL I ANMÄLAN RÄTT

Vid anmälan: Skriv in barnets namn, adress, personnummer. Fyll alltså i barnet som deltagaren du anmäler. KRYSSA SEDAN I "ANNAN BETALARE" och fyll i uppgifterna på den medföljande vuxne (som betalar kursen): För- och efternamn, personnummer, gatuadress, postnummer och ort samt telefonnummer och mejladress.

Våra ledare är yrkesverksamma inom foto och film med gedigen och kvalificerad utbildning.

Sarah Gampel
Marjo Palokangas

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
28 mar 2020
Slutdatum
29 mar 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
112 dagar
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
(En studietimme är 45 minuter)
2 st
2 250 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners