Animera på sommarlovet 9-12 år

Välkommen på en sommarlovsvecka där du tillsammans med andra får prova på animation och att animera med greenscreen! Ta med en kompis och kom hit!

Mål

Du får testa och lära dig kring olika tekniker med fokus på animation och jobba bakom och framför kameran tillsammans med andra.

Barn mellan 9-12 år

Inga förkunskaper krävs

Innehåll

Vi spånar idéer tillsammans och kommer att jobba med olika material, allt från lera och papper till iPads! Vi äter medhavd lunch tillsammans om dagarna. Vi avslutar veckan med en filmvisning av våra färdiga filmer.

Material

Material ingår. Efter avslutad kurs får alla varandras filmer. Du behöver ta med dig en USB-sticka (ca 8 GB) för att ta med dig ditt färdiga filmmaterial efter kursen slut.

Våra ledare är yrkesverksamma inom foto och film med gedigen och kvalificerad utbildning.

Sarah Gampel
Marjo Palokangas

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
22 jun 2020
Slutdatum
26 jun 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
198 dagar
Må 10:00 - 14:00
Ti 10:00 - 14:00
On 10:00 - 14:00
To 10:00 - 14:00
Fr 10:00 - 14:00
(En studietimme är 45 minuter)
5 st
2 650 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners