Art College Förberedande fotograf, anmälan

Antagning till utbildningen sker med hjälp av intervju och arbetsprover. Öppen för sen anmälan

Arbetsprover för fotoutbildningen
Skicka in arbetsprover i form av tre fotografiska bilder. Arbetsproverna kan ha både analogt och digitalt ursprung men de ska ha upplösning avsedd för utskrift och vara i storlek A4, Vi vill också att du bifogar ett personligt brev (max ett A4), Här vill vi att du berättar lite om dig själv och ger en motivering till varför du söker och berättar för oss om dina förväntningar på utbildningen.

Ansök så här:
1. Anmäl dig här på webben genom att klicka på den gröna knappen till höger där det står Boka kursen nu,
2. Sänd in dina arbetsprover och ett personligt brev. Vi vill ha dina arbetsprover i form av bilder via mejl och det personliga brevet bifogat i samma mejl. Detta mejlar du till artcollege@folkuniversitetet.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor om arbetsprover eller din ansökan så ring eller mejla utbildningsledare Pernilla Attnäs Björk på tfn 031-106588 eller pernilla.attnas.bjork@folkuniversitetet.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Patrik Elgström

Bokning

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
14 aug 2017
Slutdatum
15 jun 2018
Antal veckor
40 veckor
Tid kvar till startdatum:
21 dagar

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!

Sommarkurser

I sommar har vi kurser även under juni, juli och augusti! Välkommen!

Sommarkurser

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Få vårt nyhetsbrev