Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Akvarell med tema

Akvarell med tema

Upptäck akvarellmåleriets olika uttrycks- och utvecklingsmöjligheter. Undervisningen är individuell med genomgångar utifrån varje deltagares nivå.

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare eller har viss erfarenhet av akvarellmålning. I kursen kommer vi att gå igenom olika typer av material så som färger, papper, penslar m.m.

Vi kommer att göra några olika och grundläggande övningar, men också arbeta med ett eget bildval efter genomgångarna och där individuell handledning ges. Övningarna kommer att byggas på vått i vått, vått på torrt, laveringar, ursparningar osv.

I kursen kommer vi att utgå från vita stilleben i olika vita material. Vi kommer utifrån dessa uppställningar och i olika belysning lära oss att se skillnader mellan alla vita nyanser och hur dessa drar åt olika varma och kalla färgtoner. Likaså skuggorna som kommer att skilja sig i olika färgtoner och olika styrka beroende på hur nära eller längre isär som föremålen är placerade i förhållande till varandra.

Vita föremål till uppställningarna kommer att finnas på kursen men ta gärna med ytterligare vita föremål om du har. Det kan vara allt från ”vackra ting” till ”gammal bråte” och i vilka material som helst, viktigast är att de är vita.

Bra att veta

Om du redan har något material för akvarellmåleri så är det bra om du tar med det men material i form av ett ”startpaket” kommer också att finnas att köpa på kursen och det betalar du kontant under någon av dagarna.

Kursen kommer att vara i en bildsal och där finns vattenbehållare och penslar att låna under kursdagarna om så skulle behövas.

Eget fika och lunchpaket tar du med själv (vattenkokare finns för te och Nescafé (men inte mikro eller annat att värma mat i).

Kursledare

Bosse Blomén Svensson
Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Bokning

Plats
Karlsdalsgatan 10, 33131 VÄRNAMO
Kursstart
28 apr 2018
Slutdatum
29 apr 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
99 dagar
Tider
Lö 10:00 - 17:00
Sö 10:00 - 17:00
Studietimmar
18
Tillfällen
2 st
Arr nr.
917313
Platser kvar
Ja
Pris
885 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Vi samarbetar med olika föreningar och projekt i Jönköping, här kan du läsa om några av de samarbeten vi har just nu.

Våra samarbetspartners