Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Digital mönsterformgivning, Illustrator, distans

Digital mönsterformgivning, Illustrator, distans

Du lär dig olika metoder att skapa mönster genom fyra olika kurstillfällen i workshop-format. Vektoriserad mönsterformgivning i Illustrator.

Skapa egna vektoriserade mönster som förgyller trycksaker eller blir till textiler och tapeter!

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har genomgått en mönsterkurs och vill lägga till ytterligare ett verktyg eller dig som idag jobbar i Illustrator och vill lära dig skapa mönster i programmet. Att kunna producera ett färdigt mönster som går att använda digitalt men även printa på textil eller tapet.

Innehåll

Kursen utgår från att skapa mönster i Illustrator, Om du är van vid programmet kommer du djupare i mönsterformgivningen och jobbar kring att skapa olika rapporter och olika mönstringar, och är du van vid att skapa mönster kan du i kursen lära dig rita i Illustrator, Du kan arbeta utifrån de mönster som du har gjort, antingen digitalt eller för hand, eller egna illustrationer/teckningar. Kursen innefattar rapportering i Illustrator.

Arbetssätt

Kursen är på fyra veckor, helt på distans och all kommunikation med såväl lärare som övriga deltagare sker på nätet. Material, uppgifter och forum för kontakt hittar du i Folkuniversitetets kursplattform. Genomgångar och individuell handledning.

Övrig info

Kursen är helt på distans, men vi måste sätta tt startdatum på kursen (dvs. när det är möjligt för er att logga in) du loggar in och gör kursen när du själv har tid och möjlighet.
Deltagarna får ett mail med instruktioner och kursnyckel skickat till dig ca en vecka innan kursstart. Sedan har man tillgång till kursen en månad efter kursen slutat.

Litteratur/material

Kompendie ingår. Illustrator installerat krävs för att gå kursen. En lista skickas till dig före kursstarten.

Kursledare

Cecilia Pettersson

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Kursstart
11 maj 2020
Antal veckor
4 veckor
Tid kvar till startdatum:
107 dagar
Tider
Studietimmar
12
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
4 st
Arr nr.
1035638
Platser kvar
Ja
Pris
2 075 kr