Bokbinderi i Aspudden Nybörjare, helgkurs

Har du gamla böcker hemma som håller på att falla sönder och som du skulle vilja bevara genom att binda ett nytt, vackert band? Här lär du dig hur du med olika tekniker binder om eller reparerar en gammal bok.

Kursen vänder sig i första hand till dig som är nybörjare.

Innehåll

Här lär du dig att binda en bok helt från grunden, från ett tomt ark till en färdig anteckningsbok i egen design.

Undervisningsform/kursupplägg

Gruppen består av 4-8 deltagare. Arbetet sker självständigt under ledarens handledning. Det är roligt att lära sig bokbinderi. Materialkunskap, komposition och stilkänsla är centrala inslag. Vi arbetar genomtänkt såväl praktiskt som estetiskt redan från början.

Material ingår inte i kursavgiften.

Våra ledare är mycket kvalificerade och välutbildare, de är yrkesverksamma inom sina respektive områden och har ofta lång pedagogisk erfarenhet.

Shemah Hassan

Bokning

Blommensbergsvägen 147, 12652 HÄGERSTEN
3 feb 2018
Slutdatum
4 feb 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
74 dagar
Lö 10:00 - 16:00
Sö 10:00 - 16:00
2 st
1 475 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners