Psykisk hälsa börjar i din hjärna

Våra hjärnor är i ständig förändring och påverkar hur vi mår inombords. Lär dig hur du kan skapa så bra förutsättningar som möjligt för att må bra.

Inget är så komplext och fascinerande som våra hjärnor, de är både bräckliga och fantastiskt bra på att återhämta sig. Allt från sömn och stress till mat och arbete påverkar hjärnan, vilket i sin tur påverkar hur vi känner oss. Hör läkaren och minnesforskaren Iris Zahirovic om hur vi kan hjälpa hjärnan för en bättre hälsa.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar.

Föreläsare

Iris Zahirovic är läkare, geriatriker och doktorand i klinisk minnesforskning vid Lunds universitet.

Praktisk information

Evenemanget äger rum på Kirsebergsteatern. Biljetter kan köpas här eller på plats med betalkort.

Hedvig Weibull
hedvig.weibull@folkuniversitetet.se

Kronetorpsgatan 1, 21226 MALMÖ
1 apr 2020
Slutdatum
1 apr 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
110 dagar
On 18:00 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se