Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Bäst före eller bra efter?

Bäst före eller bra efter?

Välkommen till en föreläsning om mat och hållbarhet.

Den vanligaste orsaken till att vi slänger mat där bäst före-datumet har passerat är att vi är rädda för att bli sjuka. Men vad betyder märkningen? Hur kan vi veta om maten inte längre kan ätas? Går det att förlänga hållbarheten hos vissa produkter? Finns det livsmedel man inte ska chansa med?
SLU-forskaren Sofia Boqvist och kocken Johan Gottberg reder ut begreppen och svarar på frågorna du alltid velat ställa.

Plats: Kulturhuset Möblen, Tierp

Föreläsningen arrangeras i samarbete mellan Folkuniversitetet i Uppsala och Tierps bibliotek, den är gratis och öppen för alla.

Föreläsningen genomförs med ekonomiskt stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Har du frågor?

Kontakta
Hanna Rodriguez
hanna.rodriguez@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Plats
Grevegatan 19, 81540 TIERP
Kursstart
19 mar 2020
Slutdatum
19 mar 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
103 dagar
Tider
To 17:30 - 19:00
Studietimmar
2
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
1 st
Arr nr.
1049944
Platser kvar
Ja

Nyhetsbrev