Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Berättarafton på Ostindiefararen Götheborg

Berättarafton på Ostindiefararen Götheborg

Berättarafton på Ostindiefararen Götheborg: Historier från de sju haven. (för vuxna)

Historier från de sju haven gör sig bäst berättade i äkta miljö. Kom och lyssna på en sann berättarkonstnär som tar dig med på en svindlande resa till andra världar och tider!

Ombord på Ostindiefararen får berättelserna en extra dimension. Här får du bänka dig på ett skepp märkt av hårda stormar och tusentals sjömil på världens hav. I en tidstypisk miljö från 1700-talet, bland fernissad ek, handslagna rep och tjärdoft får du höra skrönor, mysterier och fakta om sjöfarare.

Kort information om och guidning på skeppet ingår. Information om skeppet ges före och guidningen ges efter själva Berättaraftonen. Innehållet i berättelserna har i övrigt ingen anknytning till Ostindiefararen.

Mål
Att ta del av skrönor och fakta i en kulturhistorisk miljö och att uppleva berättelsens kraft.

Målgrupp
Berättarafton vänder sig till alla som vill lyssna till berättelser eller dela med sig av en egen.

Innehåll och arbetssätt
Berättaren Ulf Ärnström berättar skrönor, mysterier och fakta. Det ges också tillfälle för deltagarna att diskutera och ställa frågor.

Övrigt
Till Eriksberg tar du dig med Älvsnabben eller buss (se Västtrafik). Åker du bil finns parkeringshus/-platser i området.
Obs! För att komma ner till däcket där Berättarafton hålls krävs det att man klättrar på en lejdare (en form av trappa/stege). Kontakta oss gärna om du har frågor angående detta. Observera också att Ostindiefararen Götheborg inte är tillgänglighetsanpassad.

Kursledare

Ulf Ärnström Ursprungligen är jag en rätt blyg norrlänning. Numera trivs jag gott med att prata även i större grupper. Det är en förmåga som går att träna upp på många olika sätt. Läs mer om Ulf Ärnström

Har du frågor?

Kontakta
Folkuniversitetet Göteborg Tel: 031 - 10 65 52
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Kursstart
25 sep 2019
Slutdatum
25 sep 2019
Antal veckor
1 veckor
Tider
On 18:00 - 19:30
Studietimmar
2
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
1 st
Arr nr.
1017426
Platser kvar
Nej
Pris
275 kr

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!