Vad är samtidskonst? - NYHET!

Det här är en kväll för dig som är nyfiken på begreppet samtidskonst och vill veta mer om olika metoder och motiv som konstnärer arbetar med idag.

Under kvällen går vi igenom olika konstgenrer för att sedan tillsammans uppleva och samtala om konsthallens pågående utställning Varje löv är ett öga?

Vad vill konstnärerna säga oss? Vilka tankar och känslor väcker verken? Förhoppningsvis kommer du att få svar på om släde kan vara konst, Och varför utställningen heter Varje löv är ett öga? Kanske pratar vi också om vad en konstcurator gör?

Arrangemanget är gratis, öppet för alla och inga förkunskaper behövs. Vi bjuder på te och kaka.
Lägg märke till att vi är på Göteborgs konsthall på Götaplatsen, så att du inte hamnar någon annanstans! Varmt välkommen!

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Götaplatsen/Avenyn, 41256 GÖTEBORG
4 mar 2020
Slutdatum
4 mar 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
40 dagar
On 17:30 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Gör som Rebecka – följ dina drömmar!

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!