Bakom kulisserna på den lesbiska utopin

Nicole Ovesen, doktorand vid Centrum för genusvetenskap, Uppsala universitet, föreläser under rubriken "Bakom kulisserna på den lesbiska utopin: Våld i nära relationer".

Genusluncherna äger rum på Uppsala Stadsteater. Under tre tisdagar under våren bjuder vi in till spännande lunchföreläsningar som behandlar olika teman utifrån ett genusperspektiv. Genusluncherna är ett samarbete mellan Folkuniversitetet, Centrum för genusvetenskap och Uppsala Stadsteater.

Genuslunchen kostar 80 kr (inklusive serviceavgift) för ungdomar och studenter och 100 kr (inklusive serviceavgift) för övriga. Kostnaden inkluderar föreläsning, vegetarisk kost, bröd, kaffe/te och kaka.

Biljetter köps via länken nedan, på www.uppsalastadsteater.se, på tfn 018 -14 62 00 eller i biljettkassan. Föreläsningen är öppen för alla. Verksamheten finansieras med stöd av Folkuniversitetsföreningen.

Genuslunch - forskning för alla!

Uppsala Stadsteater, Kungsgata, 75140 UPPSALA
15 maj 2018
Slutdatum
15 maj 2018
Tid kvar till startdatum:
175 dagar
Ti 11:45 - 13:00
1 st

Utvecklas med dina vänner

Är ni ett gäng som träffas regelbundet för att diskutera, läsa böcker, dansa, handarbeta eller göra något annat roligt?

Starta en egen studiecirkel