Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Nudging och hållbara livsstilar

Nudging och hållbara livsstilar

Tankesmedjan Global Utmaning arrangerar en serie forskningsföreläsningar i samarbete med Folkuniversitetet med start hösten 2019. Under Folkuniversitetets regi föreläser forskare från Global Utmanings seniora rådgivarnätverk om deras forskning. Alla föreläsningar behandlar hållbarhet ur ett eller flera perspektiv - ekologiskt, ekonomiskt eller socialt.

OBS! Anmäl dig via boka-knappen här på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser för att ta emot anmälningar till våra gratisföreläsningar via telefon och e-post. Tänk på att du bara kan boka en plats per person. Vi hoppas att du förstår.

Nudging har på kort tid fått stort genomslag som metod för att främja hållbara livsstilar. Genom att ”göra det lätt att göra rätt” ska invånare förmås att minska matavfall, energianvändning och välja.

Föreläsare:Josefin Wangel arbetar som forskare vid SLU, där hon också är verksam som biträdande programchef för plattformen SLU Urban Futures. Hon är fil.dr. i planering och beslutsanalys (KTH) och docent i landskapsarkitektur (SLU).

Josefins forskning handlar om hållbar stadsutveckling som idé och praktik, och allra ur ett klimat- och energiperspektiv, vilket hon studerar genom en kombination av framtidsstudier, systemtänkande och kritisk diskursanalys.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Kursstart
7 nov 2019
Slutdatum
7 nov 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
23 dagar
Tider
To 18:00 - 19:30
Studietimmar
2
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
1 st
Arr nr.
1015811
Platser kvar
Nej
Pris
0 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners