Transformera ekonomin, släpp BNP-fixeringen

Tankesmedjan Global Utmaning arrangerar en serie forskningsföreläsningar i samarbete med Folkuniversitetet med start hösten 2019. Under Folkuniversitetets regi föreläser forskare från Global Utmanings seniora rådgivarnätverk om deras forskning. Alla föreläsningar behandlar hållbarhet ur ett eller flera perspektiv - ekologiskt, ekonomiskt eller socialt.

OBS! Anmäl dig via boka-knappen här på hemsidan. Tyvärr har vi inte resurser för att ta emot anmälningar till våra gratisföreläsningar via telefon och e-post. Tänk på att du bara kan boka en plats per person. Vi hoppas att du förstår.

Föreläsare:Thomas Hahn är docent i ekologisk ekonomi vid Stockholm Resilience Centre. Han är även ledamot av KSLA, styrelsemedlem i Sveaskog AB och har tidigare varit styrelseordförande i Economists for Sustainability som är en del av The Natural Step.

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
21 nov 2019
Slutdatum
21 nov 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
37 dagar
To 18:00 - 19:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners