Coach - introföreläsning/prova på

Det coachande förhållningssättet - vad är det egentligen? Föreläsningen ger dig en inblick i vad coaching är, hur och varför det fungerar, samt information om vår utbildning Diplomerad Coach. Hör om grunderna i denna prova på-lektion.

Behöver du redskap för att hjälpa andra att växa och utvecklas och på så sätt bidra till att människor och grupper presterar och mår bättre? Vill du arbeta med samtalet som verktyg för att stödja utveckling, skapa motivation och engagemang? Tror du att det mänskliga mötet är av största betydelse för att få människor att växa och utvecklas?

Coaching är ett effektivt ett redskap för att arbeta med förändring, utveckling, motivation, kreativitet och ökad kvalitet i kommunikationen. Coachning används idag som kompletterande kompetens i många yrken; lärare, ledare, chefer och personalansvariga inom olika yrkesområden, hälso- och sjukvårdspersonal, psykologer, socionomer och alternativterapeuter m fl.

Prova på-tillfället leds av en eller två av de lärare som undervisar på utbildningen Diplomerad Coach.

Anmälan
Föredraget är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat. Anmäl dig här på webben (tryck på gröna knappen Boka kursen nu). I de fall det finns platser kvar kan du även anmäla dig direkt på plats, först till kvarn gäller.

Välkommen!

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
29 aug 2018
Slutdatum
29 aug 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
7 dagar
On 18:15 - 19:15
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners