Att leda workshops och kreativa möten Nyhet

Den här kursen lär dig allt om hur du engagerar mötesdeltagarna och plockar fram deras mest kreativa sidor!

Strukturera dina möten så de blir mer kostnads – och tidseffektiva men framförallt engagerande och inspirerande! I denna kurs får du genom övningar och metoder lära dig att leda kreativa möten som både är meningsfulla och effektiva.

Mål

Efter kursen ska du ha verktyg för att planera, genomföra, leda och följa upp möten.

Målgrupp

Alla som i sin yrkesroll behöver utveckla sin förmåga att leda möten och workshops.

Du kommer att genom teori och praktiska övningar få prova:

• rollen som kreativ processledare
  • hur man skapar engagemang genom att ta vara på deltagarnas kompetens
  • konkreta metoder och en praktisk verktygslåda för att leda kreativa processer
  • förståelse för hur man faciliteter möten utifrån olika syften

Studiematerial/Litteratur

Ta med eget skrivblock och penna

Inga förkunskaper krävs

Kursinformation

Kursen kommer att hållas i en kreativ miljö hos Tenco på Humlegatan 4 i Malmö. Fika ingår.

TIPS! När du som yrkesverksam medlem vill spetsa din yrkeskompetens och stärka din ställning på arbetsmarknaden så kan du i vissa fall få ersättning för delar av kursavgiften via ditt fackförbund.

Kursintyg

Vid 75 procents närvaro får du Folkuniversitetets kursintyg

Adriana Azinovic

Bokning

Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ
2 mar 2018
Slutdatum
16 mar 2018
Antal veckor
3 veckor
Tid kvar till startdatum:
78 dagar
Fr 13:00 - 17:00
3 st
4 745 kr

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning