Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Engelska C1 - NYHET

Engelska C1 - NYHET

Det här är en kurs i avancerad engelska. Du lär dig att tala obehindrat och att tolka underförstått innehåll i långa texter. Efter kursen kan du använda språket flexibelt och effektivt i både sociala och yrkesmässiga sammanhang.

Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som har läst engelska B2 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande engelskakunskaper. Du kan redan förstå huvuddragen i komplexa texter på engelska och samtala nästan obehindrat om olika ämnen.

Mål
Efter kursen har du kunskaper i engelska på nivå C1 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå C1 kan du läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda engelska effektivt för olika ändamål.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig:
•förstå långa och komplicerade texter
•uttrycka dig flytande och spontant
•ge tydliga beskrivningar av komplicerade ämnesområden
•anpassa tal och text efter mottagare
•att med rätt stilnivå skriva klart och välstrukturerat om komplexa ämnen.

Kursupplägg
Undervisningen sker på engelska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare
Din lärare har engelska som modersmål eller har bott en längre tid i ett engelsktalande land. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kurslitteratur
Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen

Har du frågor?

Kontakta
Susanne Svensson
susanne.svensson@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Åkersgränd 1, 30295 HALMSTAD
Kursstart
Prel. v.41
Antal veckor
6 veckor
Tider
Må 17:00 - 18:30
Studietimmar
12
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
6 st
Arr nr.
898576
Platser kvar
Ja
Pris
735 kr

Vilken språknivå ska jag välja?

Våra språkkurser är indelade i sex nivåer.

Läs mer om vilken nivå som passar dig!

New in Sweden?

Do you want to learn Swedish for free? Do you want to start working as soon as possible? Whether you moved to Sweden for asylum, work or a loved one, we will help improve your Swedish.

More about life in Swedish

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Namn
Ort
(Falkenberg, Halmstad, Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Lund, Malmö eller Växjö)
E-postadress