Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Engelska Konversation, 5 tillfällen

Engelska Konversation, 5 tillfällen

Känner du att det är dags att bli lite mer bekväm i att prata engelska har vi här ett fint erbjudande. En uppvärmning på 5 tillfällen har hjälpt många igång.

Engelska konversation är kursen för dig som vill öva på ditt engelska uttal och våga delta i konversationer. Kursen kommer ge dig kunskaper och färdigheter i att samtala ledigt och avslappnat, samtidigt som du får ett ökat ordförråd. Kursen varvar konversationsövningar med hörförståelse och textläsning. Det kommer även vara en del rollspel för att få möjligheten att träna vardagliga konversationer.

Förkunskaper

Förkunskaper på minst A2-nivå krävs för att delta i kursen. Webbaserat språktest finns på Folkuniversitetets hemsida, om du är osäker på din nivå.

Innehåll

- Konversation på engelska
- Utöka ordförrådet
- Hörförståelse och textläsning
- Träna argumentation och diskussion
- Rollspel

Mål

Målet med kursen är att känna större trygghet i att kommunicera på engelska och även utöka sitt befintliga ordförråd, vara delaktig i diskussioner på engelska och ha ett ledigt/avslappnat sätt att prata. Även lära känna kultur och samhälle i engelsktalande länder.

Lärare

My name is Alan Sutherland, and I have been appointed to conduct the course in conversational English at Folkuniversitetet. I have a background of many years of teaching in English in South Africa and of being the head teacher at two senior level schools. The multi-layered society of today needs us to be competent and comfortable when conversing in English when needed. I look forward to helping you to achieve in these goals. A warm welcome to you!

Praktiskt

Start 3/2-2020 kl. 18. Kursen hålls i Folkuniversitetets lokaler i hus Q på campus, Östersund och vi träffas 5 måndagar i rad.

Har du frågor?

info.ostersund@folkuniversitetet.se eller 063-10 60 60

Länkar

Kursledare

Allan Sutherland

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Boka nu!

Plats
Akademigatan 1, 83140 ÖSTERSUND
Kursstart
3 feb 2020
Slutdatum
2 mar 2020
Antal veckor
5 veckor
Tid kvar till startdatum:
11 dagar
Tider
Må 18:00 - 19:30
Studietimmar
10
(En studietimme är 45 minuter)
Tillfällen
5 st
Arr nr.
1045432
Platser kvar
Ja
Pris
650 kr