Allmän + engelska för arbetet i Brighton

Den här ursen passar dig som har liten eller ingen erfarenhet av att använda engelska i arbetet.

Kursbeskrivning

Den allmänna kursdelen fokuserar på att utveckla tal, hörförståelse, läsförståelse och skrift, och man tar upp nödvändig grammatik, bygger upp ordförråd, tränar uttal och får lära sig idiom och vardagligt språk. På den affärsinriktade undervisningen får du lära dig att kommunicera i dagliga vardagssituationer på kontoret och kommunikation mellan företag. Varje lektion fokuserar på ett speciellt ämne, som till exempel:

• Telefonengelska
  • Presentationer
  • Möten och förhandlingar
  • Affärskorrespondens (emails, brev och fax)
  • Affärsvokabulär
  • 25 GEW25) eller 30 (GEW30) lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Mellan till avancerad nivå (B1+ - C1)
  • Kursmaterial ingår

GEW25, 1 vecka: 5 500 kr
GEW25, 2 veckor: 9 500 kr
GEW25, 4 veckor: 16 800 kr
GEW30, 1 vecka: 6 300 kr
GEW30, 2 veckor: 10 900 kr
GEW30, 4 veckor: 19 900 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 15.00

2020: valfri måndag 6/1 - 18/12.

Skolan

ELC, The English Language Centre, som ligger i Hove på gränsen till Brighton, grundades 1962 och tar emot deltagare från hela världen. Kursutbudet är stort och skolan har 30 klassrum, språklaboratorier, multimediarum, bokhandel etc.

De yrkesinriktade kurserna håller till i en separat del av skolan. Efter lektionstid har du fri tillgång till skolans självstudierum och till wifi i hela byggnaden. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje dag, t.ex. sportevenemang, stadsvandringar och utflykter. Många aktiviteter är gratis. På helgerna ordnas dagsutflykter till t.ex. London, Bath, Stonehenge, Cambridge och Oxford.

Undervisning

Språkundervisningen bygger på modern pedagogik. Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Grammatik, ordförråd, uttal, idiom och talspråk vävs också in i undervisningen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor