Engelska och tennis i Eastbourne

Eastbourne är en känd mötesplats för tennis. Det berömda International Women´s Open Championship äger rum varje år i Eastbourne,

Kursbeskrivning

Du läser allmän engelska på förmiddagar, kursen är utformad för att ge dig ett ökat självförtroende att använda engelskan effektivt i vardagliga situationer. Undervisningen fokuserar på att utveckla tal, hörförståelse, läsförståelse och skrift, och man tar upp nödvändig grammatik, bygger upp ordförråd, tränar uttal och får lära sig idiom och vardagligt språk.

Tre eftermiddagar per vecka spelar du tennis. Tenniskursen äger rum inomhus på David Lloyd Centre och leds av en professionell tennistränare. Träningen pågår en timme med max 6 deltagare per grupp. I kursavgiften ingår transport till och från tenniskursen.

• 20 språklektioner/vecka + 3 eftermiddagar tennislektioner/vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 12 deltagare per grupp språkundervisning
  • Max 6 deltagare per grupp tennisundervisning
  • Minimum 2 veckor
  • Låg till avancerad nivå (A1 – C1)
  • Kursmaterial ingår

2 veckor: 12 100 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.30 + tennis

2020: valfri måndag från den 6/1

Skolan är stängd 18/12 2020 - 4/1 2021, i övrigt hålls undervisning även på helgdagar.

Skolan

Eastbourne School of English grundades redan 1936 och ligger i centrala Eastbourne, ca 5 minuter från affärscentrum och stranden. Den består av 2 stora byggnader med 20 klassrum, ett rymligt uppehållsrum för studenterna, ett café och en vacker trädgård. Klassrummen är väl utrustade med moderna tekniska hjälpmedel och studierummet har flera datorer med Internetuppkoppling. Det finns även tillgång till DVD, bibliotek och en mängd praktiska övningar för språkinlärning. Du kan köpa lexikon och grammatikböcker i skolans bokhandel. Skolan ordnar också olika fritidsaktiviteter för kursdeltagarna.

Undervisning

Alla lärare är välutbildade och kvalificerade att undervisa i engelska som främmande språk. Undervisningen håller en hög nivå och lärarna hjälper dig att nå maximal framgång i din språkutveckling. Skolan är modernt utrustad och använder sig av den senaste tekniken.

Internationella Skolorna
info@is.se

Löpande kursstart
Antal veckor